Fitymaszűkület/műtét?
Tudom, hogy sok ilyen téma van, de le irnám az én problémámat is.
Nekem az a baj a kolbászommal, hogy nyugalmi állapotba teljesen hátratudom húzni a fityiszt, de merev állapotba nem ugy marad, hanem visszahúzódik a bőr a makk mögé (vissza is tudom húzni) szóval az lenne a kérdésem, hogy végezzek nyújtógyakorlatokat a fityiszzel, ha ez segit... vagy valami más megoldás orvoson kivül, orvoshoz, csak nagyon végső esetben akarok elmenni, és, hogy ha arra kerül a sor , akkor menjek le a házidokihoz és kérjek beutalót az urulógushoz? és hogy az pénzbe kerül-e ha elmegyek urulógushoz és ott egyből lenyiszzantja a fityiszt?

Ennyiből ez nekem inkább rövid fitymaféknek tűnik, de ezt biztosan csak te tudod. A kolbit viszont mustárral eszik meg kenyérrel.
Ha nagyon aggódsz, nézd meg az alábbi linket, itt van pár hasznos hozzászólás ill. egy másik hasznos link is. Nézd meg!

fájni fog rendesen, és még utána is érzékeny lesz pár napig aztán fokozatosan enyhül... de ha én 7 évesen kibírtam akkor te is ki fogod ;)
Amúgy csak egy kis vágást ejt ha minden igaz... nem annyira vészes egyszerű műtét... ja és neked nem annyira vészes én akkor lankadtan se tudtam hátrahúzni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!