Fitymaszűkület/műtét?
Tudom, hogy sok ilyen téma van, de le irnám az én problémámat is.
Nekem az a baj a kolbászommal, hogy nyugalmi állapotba teljesen hátratudom húzni a fityiszt, de merev állapotba nem ugy marad, hanem visszahúzódik a bőr a makk mögé (vissza is tudom húzni) szóval az lenne a kérdésem, hogy végezzek nyújtógyakorlatokat a fityiszzel, ha ez segit... vagy valami más megoldás orvoson kivül, orvoshoz, csak nagyon végső esetben akarok elmenni, és, hogy ha arra kerül a sor , akkor menjek le a házidokihoz és kérjek beutalót az urulógushoz? és hogy az pénzbe kerül-e ha elmegyek urulógushoz és ott egyből lenyiszzantja a fityiszt?
Ennyiből ez nekem inkább rövid fitymaféknek tűnik, de ezt biztosan csak te tudod. A kolbit viszont mustárral eszik meg kenyérrel.
Ha nagyon aggódsz, nézd meg az alábbi linket, itt van pár hasznos hozzászólás ill. egy másik hasznos link is. Nézd meg!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
fájni fog rendesen, és még utána is érzékeny lesz pár napig aztán fokozatosan enyhül... de ha én 7 évesen kibírtam akkor te is ki fogod ;)
Amúgy csak egy kis vágást ejt ha minden igaz... nem annyira vészes egyszerű műtét... ja és neked nem annyira vészes én akkor lankadtan se tudtam hátrahúzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!