Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elrontották a fitymafék...

Elrontották a fitymafék műtétemet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár napja műtöttek, és úgy varrták össze a sebet hogy kialakult egy fitymaszűkület.

Azt mondta az orvos hogy az egész fityma eltávolítása lenne ezután a legjobb megoldás.

Most szerintem egyáltalán nem fogok tudni szexelni. Mi a jó fenét tegyek most? Nem akarom a fitymámat eltávolíttatni.

2014. máj. 12. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

A fitymafék műtét előtt hátra tudtad húzni a fitymád? Nem lehetséges, hogy a rövid fék mellett szűkületed is volt?

Még elég friss a seb, szóval azt is el tudom képzelni, hogy van egy kis duzzanat, ami akadályozhatja a fitymád hátrahúzását.

Ha a körülmetélést nagyon el akarod kerülni, akkor mutasd meg akár több orvosnak is, hátha valamelyik meg tudja oldani valamilyen plasztikával!

2014. máj. 12. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Előtte is volt szűkületem, de gond nélkül fel tudtam húzni és szexelni is tudtam vele. Most viszont már lankand állapotban sem tudom felhúzni.

Sztem egy magán szakrendelést fogok megkeresni.

Amúgy meg szinte elsírom magam. Fitymafék műtétre megyek hogy ne akadályozzon szex közben, erre kapok egy durva fitymaszűkületet. Miért vagyok ilyen szerencsétlen? :S

Tényleg a sírás kerülget.

2014. máj. 12. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem magánrendelésre kell menned,hanem ott ahol műtöttek keményen reklamálni .Akár panasszal is élhetsz a betegjogi képviselőnél .Igenis hozzák helyre a további legkisebb károsodással azt,amit elszúrtak .A műtétet végző orvos örülne legjobban ,ha most ott hagynád őket .Itt azonnal lépned kell,és ne halogasd az időt .
2014. máj. 12. 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as, igazad van. Reklamálni fogok!
2014. máj. 12. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ez a doki csinálta a fék műtétet. Mindenképp ajánlani tudom, igaz drága. Végez korrekciós műtétet is, szerintem nagyon ügyes, és elmondja mi a teendő. Cserébe megkéri az árát, de mint a fenti példa is mutatja, erre érdemes áldozni. Viszont ne aggódj, megoldódik a problémád.

[link]

2014. máj. 14. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ha lesz egyszer ennyi pénzem, meglátom
2014. máj. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!