1 hónapig szerintem ne "piszkáld", de úgyis látni fogod, hogy mikor nem fog vérezni, és mikor múlik el rajta a seb. Volt barátomnak kb. 4-5 hétig tartott mire meggyógyult.
2014. máj. 4. 10:19
2/6 A kérdező kommentje:
az nagyon sok idő basszus, és addig semmi sex? és te ezt hogy fogadtad? türelmesen megvártad, elfogadtad hogy ilyen problémája van és hogy műteni kell? sex felé közeledek, de most vettem észre és nem tudom hogy elmondjam-e
2014. máj. 4. 10:22
3/6 anonim válasza:
Nem volt gond, mert akkor még nem feküdtünk le egymással (más dolgok azért már voltak), de pont azért kellett őt megműteni, mert nem tudott volna szexelni a problémája miatt. Szerintem mindenképp mondd el a lánynak, mert a volt barátomnak később is fájt amikor próbálkoztunk (mind2en szüzek voltunk) és végül nem is történt meg vele a dolog, csak a mostani barátommal. Úgyhogy legyél inkább őszinte, és várd meg amíg begyógyul a seb, mert hidd el, nem érné meg próbálkozni, mert rohadtul fájna neked.
2014. máj. 4. 10:28
4/6 anonim válasza:
4-5 hét alatt már egy tkm műtéte is gyógyultnak mondható,nem egy fék eltávolítás.A fitymaféknél már 5-6 nap után kezdenek a varratok kihullni .Már a 10 nap körül megy maszti is rendesen .Mostani írásomat arra alapoztam,hogy sok fiútól vélemény kértem,a műtét kezdetétől fogva .A műtét utáni kezelések sem egyformák,minden orvosnak megvan a saját gyógymódja .
vannak nagyon jó kezű orvosok ,meg kevésbé azok .Ezért lehet a gyógyulás ideje több hét is .A műtétet nem kell lenézni,mint sokan teszik,mert nem egyszerű 'NYISSZ" ről van szó .Nálad valószínű helyi érzéstelenítés lesz.Az első tűszúrás sem fáj,csak kellemetlen .Aztán majd csak otthon érzed,hogy bent van még a gatyában .
2014. máj. 4. 11:01
5/6 A kérdező kommentje:
de a csaj már nem nagyon tud várni az a helyzet, a fájdalom a legkevesebb, nem félek a műtéttől csak a gyógyulási időtől.. akkor 2hét mulva már sexelhetek? persze kenném meg kamilláznám rendesen ahogy kell :D
2014. máj. 4. 11:06
6/6 anonim válasza:
Ugyan, hova ez a rohanás... :) Fiatalok vagytok még, ott a rengeteg idő!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!