Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék műtétem lesz, de...

Fitymafék műtétem lesz, de előtte el kell mennem laborvizsgálatra. Arra kell beutaló és időpont?

Figyelt kérdés
Illetve milyen intézménybe lehet ezzel menni? Konkrétan Kecskemétről van szó.
2014. ápr. 20. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Beutaló az biztosan kell. Időpont a laborokra általában nem. Erre nem hiszem, hogy tudunk bármi ennél konkrétabbat mondani, a kezelőorvosodtól kérj beutalót szerintem.
2014. ápr. 20. 14:09
 2/5 szamo77db ***** válasza:
Laborba is kell beutaló. Az orvos azon jelöli meg, hogy milyen vizsgálatokat kér!
2014. ápr. 20. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:

a kezelőorvostól kaptam

a háziorvostól nem kell?

2014. ápr. 20. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Beutalót az a doki adja ,aki a műtétet végzi,de legalább is ott ahol a műtétre kíirtak . Ahogy írtad a kezelő orvosod .A laborvizsgálatot egyébként is elvégzik,beutaló nélkül is ,de akkor azt ki is kell fizetni .A kecskeméti SZTK ban kell labor vizsgálatra megjelenni .
2014. ápr. 20. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Tehát a kecskeméti SZTK-ban. Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 20. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!