Voltam urologusnál és azt állapította meg hogy fitymatúltengésem van ( lapra ez van írva frenulum breve). De nem vészes. Mellékelek képet, többi lent?
Az a bajom hogy ha tartom a kezemmel a fitymát akkor olyan mint a képen(és feszül meg a hugycső állása is változik) de ha elengedem akkor vissza csúszik a makkra.És így ha óvszert is húzok rá ahogy elengedem felgyűri...doki mondta hogy használható stb.. de én nem ugy veszem észre igazz még nem volt rá alkalmam használni és nem tom mi van ilynekor mert nem akarok beégni jah körülmetélést javasolt...18F
köszönöm a válaszokat.. :)
Be megyek a dokihoz és mondtam neki h fitymafék gyanús...és enyhe szűkületet állapított meg de lehet h kicsit össze szűkül nem tom te inkább fék...el megyek más dokihoz is :)
de jelen állapotában tudnám használni ha arra kerülne a sor??? :)
# 8
Azoknak PPP (Pearly Penile Papules) a neve. Egy jóindulatú nem fertőző elváltozás, amit nem tekintenek betegségnek.
Kérdező!
A szűk gyűrű valóban fitymaszűkületre utal, tehát a dokinak igaza lehet! Ha gondolod nézesd meg másik orvossal is és akkor több szakvélemény ismeretében dönthetsz a továbbiaktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!