14 eves vagyok. Mikor fel al a farkam nem tudom hatra huzni a bort teljesen hogy latszogyon a mag . De mikor nincs fel alva hatra tudom huzni teljesen. Tetem ki valami kepek?
Figyelt kérdés
It vanak a kepek nem valami nagy botal jarok de be paraztam mert sok hulyeseget olvastam
2014. okt. 14. 16:33
21/23 anonim válasza:
Nem a képről ismernék fel,én nem ezt írtam,ha végig olvasod,hanem ha valaki ismeri a stílusát,és hogy milyen oldalra jár akkor előfordulhat,egy általam ismert sráccal megtörtént és amúgy is jobb nem felteni ilyen képeket.
22/23 anonim válasza:
Kérdező!
Van valami javulás?
Probáltad a fitymatornáztatást vagy elmentél urológushoz vele?
A lényeg valamit csinálj,ne üljél csak el rajta,mert magától nem fog helyrejönni.
23/23 anonim válasza:
Igazán megoszthatnád velünk, hogy hogyan alakultak a dolgok. Nekem is hasonló problémáim voltak, de a tornáztatással "bejáródott", és rá pár évvel élesben is használhattam. :) Rendesen be voltam én is rezelve, kétségbe voltam esve, de addig-addig dolgoztam vele, amíg ki nem tágult. Volt, hogy repedezett, meg fájt, de ezt mára szinte el is felejtettem. Időben észleltem, és mire "kifogástalan" kellett legyen, már megszűntettem a problémát. Aki észleli, hogy baj van, minél előbb tegyen ellene, mert később rossz hatással lehet a szexuális életére! Megjegyzem, hogy apám fitymaszűkület miatt késői korban körülmetéltetésre szorult. Ugye, biztosan szerepet játszik a genetikai tényező is. Teljesen lényegtelen, de a mai napig is, bár azt hiszem, hogy csökkenő mértékben, minimálisan, hátrahúzott állapotban, mehetne még lejjebb, van még egy kis feszülése, tartása. De ez semmilyen hatással nem lesz már "semmire". "Soha, soha, soha ne add fel!" https://www.youtube.com/watch?v=4gsOYUFRh7A, https://www.youtube.com/watch?v=A0Ju9bkjTCs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!