Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 eves vagyok. Mikor fel al...

14 eves vagyok. Mikor fel al a farkam nem tudom hatra huzni a bort teljesen hogy latszogyon a mag . De mikor nincs fel alva hatra tudom huzni teljesen. Tetem ki valami kepek?

Figyelt kérdés

It vanak a kepek nem valami nagy botal jarok de be paraztam mert sok hulyeseget olvastam

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 14. 16:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ugy erted hogy ha a makk ala huzom mar nem fogom visza huzni .mert amikor nincs fel alva hatra tudom huzni teljesen hogy latszogyon a makk de visza egy kicsit nehezen
2014. okt. 16. 15:41
 12/23 anonim ***** válasza:
mereven egyelőre biztos ne húzd a makk pereme alá mert úgy marad, és elszoritja a makkod, és akkor mehetsz egyből a sürgősségire
2014. okt. 16. 16:15
 13/23 A kérdező kommentje:
De monjuk da alva probalom probalmom es egyszer csak a makk ala mejen baj lesz
2014. okt. 16. 16:24
 14/23 anonim ***** válasza:

A a fitymád a makk alá szorul (és gyűrűszerűen megduzzad), azt parafimózisnak hívják és olyankor azonnal orvoshoz kell fordulni!

Bármennyire is kínos ez neked, jobb lenne, ha beszélnél a szüleiddel és nem otthon kísérleteznél!

2014. okt. 16. 16:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Hat ugy tervezem hogy jovo heten beszelek az unoka testveremel hogy mengyunk urologushoz .egy probat meg er
2014. okt. 16. 16:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, de jó lenne, ha egy szülőd/gondviselőd is veletek menne, mert 18 éves korodig ők felelnek érted!
2014. okt. 16. 16:35
 17/23 A kérdező kommentje:
De ha a bor repedezik az hogy nez ki valaki tudana kuldeni egy ojan kepet
2014. okt. 20. 07:04
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

ez enyhe fitymaszűkület és ha lankadtan simán hátra tudja húzni akkor nem kell körülmetélni,csak sok orvos metélés mániás azért akar vagdosni.

Próbálkozhatsz valóban először fityma tornáztatással,lényege meleg vízben fürdéskor kezd a fitymád hátra húzogatni,ha merev lesz a péniszed akkor is folytasd ezt mert neked ekkor van vele baj,ha szerencsés van és napi szinten csinálod akkor azt veheted észre hogy mindig kicsit hátrébb tudod húzni és nem fog feszülni,fájni,ez múlik ez az érzés.De óvatosan,nem erőlködve,csak finoman,amennyire engedi.Ha szerencsés vagy pár hét alatt érezni akár javulást.

Ha nem válna be akkor egyedül is elmehetsz a helyi kórházba urológiára,nem kell beutaló hozzá,ha szülővel,más kísérővel mennél akkor jobb ha megvár amig megvizsgálnak kint,a váróba és csak utána megy be veled.

De az urológusnak el kell mondani hogy mereven van vele baj.A fitymaszűkületet lehet fityma plasztikával,z plasztikával,bemetszéssel és durva szűkületnél körülmetéléssel gyógyítani,megszüntetni.A körülmetélést kerüld le.Ha az orvos megvizsgál és egyből ezt mondná,mond meg neki hogy ezt mindenképpen el szeretnéd kerülni és a fitymád megmenteni.Ha műtétre lenne szükség akkor mindenképpen szünidőre hallaszd,meg azért kell 1-2 hét hogy a seb egész jól meggyógyuljon,tehát szünidőre tegyétek a műtét időpontját.

Kezd el a kádban történő fitymatornáztatást és ha nem válik be irány az urológus.De óvatosan mit választasz.

2014. okt. 22. 12:45
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

Ne hidd hogy minden 14 évesnek marha nagy lenne a pénisze,mondani meg akármit tudnak erről.Emiatt ne aggaszd magad,majd megnő.

De óvatosan szerintem is a kép feltöltéssel,mert amit egyszer felteszel a netre az fent is marad később is.Ismerek olyat a suliból aki éget már így be,tudtuk hogy milyen oldalon van a stílusa meg lebuktatta,meg a kora is.Nem mi égettük le.

2014. okt. 22. 15:40
 20/23 anonim ***** válasza:
A farkárűl szerintem nem fogják felismerni a kérdezőt, másnak is van ilyen.
2014. okt. 23. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!