14 eves vagyok. Mikor fel al a farkam nem tudom hatra huzni a bort teljesen hogy latszogyon a mag . De mikor nincs fel alva hatra tudom huzni teljesen. Tetem ki valami kepek?
It vanak a kepek nem valami nagy botal jarok de be paraztam mert sok hulyeseget olvastam
1 es,neked meg nem kötelező nézegetni,de még ebben a kategóriában sem itt lenni .Tudhatnád azért tesznek fel képeket ,mert a náladnál okosabbak pontosabb választ tudnak adni .Látatlanban egy orvos sem tudna hozzá szólni .
Én már láttam hasonló esetet,a fiú orvoshoz ment,kapott rá kenőcsöt ezzel bekenve rendszeresen tornásztatta .Nem a szikéhez nyúlt egyszerre .
Aminek teljesen látszódnia kellene az nem a mag, hanem a makk! :)
Ha gondok vannak a fitymáddal, szólj a szüleidnek és nézessétek meg orvossal!
láthatóan fitymaszűkületed van
orvos
ha lehet a teljes körülmetélést kerüld el
annyira durva szűkületed nincs
azért jó hogy feltett képet, mert igy nem azt ajanlottam neki, mint alapból egy 14 évesnek, hogy kádban ülve finoman huzogassa, tagitgassa
megpróbálhatod kérdező, hatha elérsz vmilyen szintű javulást, de ránézésre nem fogod megúszni a műtétet
persze ne legyen igazam
menj orvoshoz vele, de ne fogadd el a teljes körülmetélést
van az úgynevezett z plasztika, keress olyan orvost aki ezt ajánlja
de nem kell azonnal orvoshoz rohanni, megpróbálhatod a kádas tágító módszert, de csak óvatosan, finoman, nem erőltetve
mert ha a makkod pereme alá szorul amikor all, mehetsz vele egyből a sürgősségire
szal csak ovatosan
vagy alá dughatod az ujjad, azzal is tágíthatod
de ha pár hónap alatt nincs semmilyen javulás akkor menj el vele, és csináltasd meg
mekkora állva egyébként? Bár mindegy, csak 14 éves vagy, még növésben van a farkad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!