Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy férfi mellkasszőre mikor...

Egy férfi mellkasszőre mikor fog teljesen kinőni?

Figyelt kérdés

21 vagyok és a mellbimbóm, és e mellkasom közepén már pelyhedzik. Mikor lesz teljes?

(Hónalj szőr, fanszőr, arcon borosta, ezekkel nincs baj.)

2014. szept. 27. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha 21. éves vagy, akkor nagy az esély rá, hogy ennél több nem nagyon lesz már. Ez genetika, van, akinek még a háta is szőrös, és van, aki sehol nem az a hónalján és a fanszőrön kívül.

Pl. apukámnak is csak a mellbimbója körül van szőr, meg a köldöke alatt, pedig ő már 54 éves, valószínűleg így is marad neki :)

2014. szept. 27. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Neked már kikellet volna már ilyen korra. Ez genetika, ki hol mennyire szőrös. Tényleg elég nagy a két véglet, van akin szinte semennyi szőr nincs, van aki meg szinte majomnak is elmenne. :) Téged amúgy ez zavar?

Mert például én 22 vagyok, nem vagyok annyira szőrös én sem, de azért valamennyire mégis és én például a felsőtestemen nem szeretem a szőrt.

2014. szept. 27. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
egyén függő+ genetikai adottság,van akik szőrős típusúak és van akik nem,nem mindenkinek lesz a mellkasán szőr.Valaki meg 25 éves kor után kezd a szőrzete erősödni.
2014. szept. 27. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
A 3 as válaszát igazolom .30 éves koromban lettem igazi szőrös,mellemen ,hasamon .
2014. szept. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!