Fémkarika a farkamon. Mi lesz most velem?
Urológián életemben egyszer voltam, azóta félek tőlük :(
A helyzet akkor is tovább romlik idővel, ha már semmi nincsen rajta?
# 11
Az a helyzet, hogy így látatlanul, vizsgálat nélkül, pusztán az általad leírtak alapján szerintem még egy orvos sem tudná eldönteni, hogy mekkora a kockázat, ha nem fordulsz vele mielőbb szakorvoshoz.
Így laikusként meg aztán végképp felelőtlenségnek tartanám, ha akár én, akár más hozzászóló azt mondaná, hogy nyugi, biztos semmi gond nem lesz hétfőig.
Lehet, hogy szépen rendbe jön magától, de sajnos arra is van esély, hogy valami olyan sérülést okozott az az incidens, ami miatt fontos lenne mielőbb orvoshoz eljutnod. (És nyilván százszor inkább nézzék meg feleslegesen, mint fordítva.)
Mi itt nem értünk hozzá, nem a mi egészségünkről van szó, szóval gondolom belátod, hogy meggondolatlanság lenne a részünkről, ha ilyesmiben adnánk tanácsot, úgy, hogy az esetleges következményeket nem mi viseljük.
Akármilyen cikinek érzed, nem tudnál apukáddal beszélni erről, és legalább őt megkérdezni, hogy mit gondol?
#11 teljes mértékben igazat adok, ahogy a többi előttem szólónak is, csak őszintén még azzal sem vagyok tisztában, hogy mi a legrosszabb, ami megtörténhet. (valahogy mindig abból indulok ki hogy mi az aminél már csak jobb lehet a helyzet)
Édesapám sajnos éjszakai műszakos így erre nincs lehetőségem, de mindenképpen segítségért fordulok.
# 15
Az a helyzet, hogy laikusként nyilván én sem lehetek tisztában a lehetséges következményekkel.
Ami azt a vontatott pisilést illeti, változott azóta valamit a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!