Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fémkarika a farkamon. Mi lesz...

Fémkarika a farkamon. Mi lesz most velem?

Figyelt kérdés
Unatkoztunk néhányan fiúk és fogadtunk hogy kinek megy fel a farkára egy fém karika és nekem tövig felment, de amikor felállt a farkam úgy elszorított hogy kiduzzadtak az ereim és elélvezni sem bírtam a szorítástól, csak éreztem hogy szorít és nagyon fáj! Azóta pisilni is csak szaggatottan tudtam :( Ugye rendbe jön a farkam? :O :'(

2014. okt. 11. 21:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 uramisten, hát ha odáig fajult volna a helyzet én szerintem elájultam volna a rémülettől! :O én ugyan leerőltettem, de nem kis szenvedés árán, és őszintén tényleg félek hogy nem szakítottam-e el valamit belül eközben. A háziorvosomban a legőszintébb szintig megbízom, hozzá feltétlenül el fogok menni, viszont ő legközelebb hétfőn rendel. Átvészelhetem addig?
2014. okt. 11. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Reméljük nem lesz gond, de ha bármilyen elváltozást tapasztalsz magadon, akkor ne várj hétfőig és mondd el a szüleidnek! Arról nem kell beszámolnod, hogy kikkel csináltad! Elég, ha elmondod, hogy felhúztad a gyűrűt és rászorult. Jól teszed, ha hétfőn megnézeted a háziorvosoddal, de még jobb lenne urológussal!
2014. okt. 11. 22:30
 13/22 A kérdező kommentje:

Urológián életemben egyszer voltam, azóta félek tőlük :(

A helyzet akkor is tovább romlik idővel, ha már semmi nincsen rajta?

2014. okt. 11. 22:36
 14/22 anonim ***** válasza:

# 11

Az a helyzet, hogy így látatlanul, vizsgálat nélkül, pusztán az általad leírtak alapján szerintem még egy orvos sem tudná eldönteni, hogy mekkora a kockázat, ha nem fordulsz vele mielőbb szakorvoshoz.

Így laikusként meg aztán végképp felelőtlenségnek tartanám, ha akár én, akár más hozzászóló azt mondaná, hogy nyugi, biztos semmi gond nem lesz hétfőig.

Lehet, hogy szépen rendbe jön magától, de sajnos arra is van esély, hogy valami olyan sérülést okozott az az incidens, ami miatt fontos lenne mielőbb orvoshoz eljutnod. (És nyilván százszor inkább nézzék meg feleslegesen, mint fordítva.)

Mi itt nem értünk hozzá, nem a mi egészségünkről van szó, szóval gondolom belátod, hogy meggondolatlanság lenne a részünkről, ha ilyesmiben adnánk tanácsot, úgy, hogy az esetleges következményeket nem mi viseljük.

Akármilyen cikinek érzed, nem tudnál apukáddal beszélni erről, és legalább őt megkérdezni, hogy mit gondol?

2014. okt. 11. 22:43
 15/22 A kérdező kommentje:

#11 teljes mértékben igazat adok, ahogy a többi előttem szólónak is, csak őszintén még azzal sem vagyok tisztában, hogy mi a legrosszabb, ami megtörténhet. (valahogy mindig abból indulok ki hogy mi az aminél már csak jobb lehet a helyzet)

Édesapám sajnos éjszakai műszakos így erre nincs lehetőségem, de mindenképpen segítségért fordulok.

2014. okt. 11. 22:52
 16/22 A kérdező kommentje:
Utóbbi #11 helyett #14-nek szólt.
2014. okt. 11. 22:53
 17/22 anonim ***** válasza:

# 15

Az a helyzet, hogy laikusként nyilván én sem lehetek tisztában a lehetséges következményekkel.

Ami azt a vontatott pisilést illeti, változott azóta valamit a helyzet?

2014. okt. 11. 23:15
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 Sajnos nem túl sokat, esetleg le tudom írni hogy mit tapasztalok pontosabban ha az bármivel is közelebb visz.
2014. okt. 12. 00:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha nem megy rendesen a vizelés, szólj édesapádnak!
2014. okt. 12. 08:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Remélem, jól vagy azóta. Írd majd meg, hogy rendben van-e minden veled!
2014. okt. 12. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!