Fémkarika a farkamon. Mi lesz most velem?

ha nem javul menj dokihoz
bár én most mennék a helyedben

Ez mennyi ideje történt?
A karika mennyi ideig volt a péniszeden?
Köszi a gyors hozzászólásokat.
Ha most kellene orvoshoz mennem az nagy gáz lenne, ha szüleim tudnák hogy ilyeneket "játszottam" más fiúkkal biztos ki is tagadnának :(
Amikor ez történt és a tövénél elszorított farkam az általam megszokottól is vastagabbra merevedett, első pánikreakcióm volt megpróbálni lerángatni, de mivel az eléggé fájt reméltem hogy ha el tudok élvezni és a farkam "megnyugszik" akkor könnyebb lesz leszedni. Így kb. 15-20 percet biztosan rajta volt, lehet hogy többet is, amíg megpróbáltam elélvezni vele, ami nem is sikerült, így még pár percet hagytam abban az állapotban hogy alsónadrágban és megfeszített figyelemeltereléssel talán hátha kicsit veszítek a merevedésből.
Ez ma történt, egy pár órával ezelőtt.

# 6
Az igazán nagy gáz az lett volna, ha nem tudod leszedni a gyűrűt, és úgy kell orvoshoz menned.
Előfordult már olyan eset is, hogy valaki a sürgősségi ügyletre volt kénytelen bemenni hasonló problémával, mert annyira elszorította a karika az ereit, hogy a vér nem tudott visszaáramlani, emiatt nem szűnt meg az erekciója, azt meg nem akarta megkockáztatni, hogy maradandó károsodása legyen.
A sürgősségin a sérülésveszély miatt nem akarták megkockáztatni, hogy fogóval vágják át a rászorult karikát, így a fogorvosi ügyeletről kértek kölcsön egy fúrót, és azzal "vágták át" a két ellentétes oldalán a fém karikát.
Ezt te szerencsésen megúsztad.
Őszintén szólva nem tudom, hogy nem lenne-e jobb ötlet a biztonság kedvéért orvossal megnézetni a péniszedet a történtek után, a vontatott pisilés miatt.
Ha úgy adódik, hogy az orvos mellett döntesz, a szüleidnek nyilván nem kell arról beszámolni, hogy nem egyedül voltál, amikor ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!