Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megakadályozni h visszamenjen a bőr a farkamon ha hátrahúzom?
Figyelt kérdés
Mert háztrahúzom egy darabig úgy marad de lassan visszacsúszik. Hogy lehetne ezt megakadályozni?
Meg a másik h most elég érzékeny így nem jó érzés meg mindentől fel is áll ez elmúlik idővel?
18/F
2011. nov. 16. 20:04
3/19 anonim válasza:
a körbe metélés a megoldás és az öregkori inpotencia megoldja a másik problémát is
4/19 A kérdező kommentje:
gondolkoztam már am én is szigszalagon csak az nem túl jó ha nem szellőzik :S
2011. nov. 16. 20:07
5/19 A kérdező kommentje:
azért körülmetéltetni nem szeretném magam bakker...
2011. nov. 16. 20:08
8/19 anonim válasza:
pillanatragaszó
:D :D :D
komolyan: ez egy normális testi folyamat, miért akarod megváltoztatni?
9/19 A kérdező kommentje:
Nem én akarom, elhiheted!
2011. nov. 18. 15:34
10/19 anonim válasza:
Tudod, hogy én hány milliót fizetnék most azonnal, ha lenne bőr a péniszemen, ami a makkot takarná? Elképzelésed sincs.... örülj, hogy ez a legnagyobb gondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!