Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mondanátok egy edzés tervet...

Mondanátok egy edzés tervet azoknak akik a felsőtestet akarják gyurni és különösképpen a karokat?

Figyelt kérdés
Pl.: naponta végezd fél óráig ezt és egy év múlva olyan leszel mint egy mackós ... Az is jó ha ajánlottok olcsó ételkiegészítőket. Amit én láttam az egy havi 80.000 forint.

2014. okt. 8. 14:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és nincsen egy kondi a szobámba se súlyzó
2014. okt. 8. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Felsőtesthez én azért vennék egy olcsó súlyzókészletet, ahogy vettem is s egyszer majd rudam is lesz. Persze lehet fekvőtámaszozni, de a felsőtestet inkább súlyzókkal vagy gépekkel érdemes edzeni, azt hiszem.

Ajánlom a "Sport, mozgás" témakört itt a gyk-n, ott nálam hozzáértőbbek vannak s ennek amúgy sincs semmi köze a nemhez, legfeljebb annyi, hogy férfiként gyorsabban fogsz fejlődni. De nőknek is ugyanazt kell tenniük az izmos felsőtestért :)

S nem időtartam szokott lenni, hanem ismétlésszám.

Ha kezdő vagy, nem foglalkoznék kiegészítőkkel, csak rendes étkezéssel. De ehhez is a már említett támakör testépítői értenek.

2014. okt. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!