Here visszértágulat, mellette edzés?
Üdv!
A napokban észrevettem, hogy a bal oldalon a herém mintha nagyobb lenne, megtapogattam és benne megvastagodott ereket találtam...Rákerestem, megtaláltam, hogy here visszértágulatom van.Fájni nem fáj, viszont nagyon zavar, hogy sokkal nagyobb a baloldalon a herezacskóm mint a jobb a megvastagodott erek miatt...Orvoshoz még nem mertem elmenni mert félek, hogy kimondja azt, hogy többet nem csinálhatom a súlyzós edzést (már pedig 99.99%-ban ez az életem..:/ ).Esetleg ha elmennék orvoshoz, megműttetném magam, utána folytathatnám az edzést?Rengeteget olvastam, többen is írták, hogy nem érdemes megműttetni magamat mert impotens lehetek, rengeteg szövődmény, stb...Viszont nem szeretnék se meddő lenni, és se azt, hogy így nézzen ki a herezacskóm.Kérlek segítsetek, nagyon félek. 17/F
Első: Azon leszek, remélem nem kell abbahagynom.Köszönöm a válaszodat!
Második: Elméletben nem minden esetben fáj.De megpróbálok hamar eljutni egy urológushoz.Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!