Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után mennyi...

Körülmetélés után mennyi idővel lehet?

Figyelt kérdés

Részleges körülmetélésben részesültem 2 napja.

Mennyi idő múlva verhetem ki?

A reggeli merevedéskor még kellemetlen, illetve még fel van dagadva. Tehát kb. mennyi idő még?

2014. okt. 2. 23:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

miért is nem éri meg műteni?

te miről beszélsz?

2014. okt. 6. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Aki a nem nagyon éri meg-et írta szerintem (bár nem én írtam )arra gondolt hogy sokszor nem éri meg megműtetni ha kicsi a szűkület,mármint metéltetni,mert van akinek még rosszabb lett akár.Nem rég lehetet is erről olvasni,enyhe szűkülete volt,nem is kellett volna metélni és rosszabb lett műtét után.

A fitymaszűkületet nem csak metéléssel lehet orvosolni lehet erre is gondolt.

2014. okt. 7. 17:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy problémám volt, műtét nélkül szövődmények is kialakulhattak volna.. illetve már voltak is.
2014. okt. 7. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Teljesen fölösleges azon vitatkozni, hogy megéri, vagy nem éri meg, főleg, ha már megcsináltattad a műtétet. A fitymaszűkület megoldása a körülmetélés, 100-ból 100 orvos ezt ajánlja. Ha normális nemi életet akar valaki élni, akkor fel kell fogni, hogy fitymaszűkülettel nem lehet.

Amellett, hogy egészségügyi előnyei is vannak, rengeteg más indok miatt is el lehet végeztetni, és nemcsak a férfiak számára hasznos, hanem a partnerednek is jót teszel vele.

A teljes gyógyulás után (4-6 hét) lehet használni másra is!

2014. okt. 8. 11:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszod! :)
2014. okt. 8. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem igaz hogy 100 orvosból 100 ezt javasolná.És nem csak ez a megoldás,hiszen sok más megoldás van,főleg nem durva szűkületnél.

Körülmetélés mániás nő már megint itt mászkál és fére dumál.Előnye nincs,ezzel nemibetegséget nem lehet megelőzni.és csomó hátránya lehet később is,foltos,hámló,érzékeny makk,ami állandó kenegetésre szorul és akár sikosítóra lesz szükség a sexhez is később.

A partnernek sem lesz jobb a sex,meg semmi,pont hogy a fityma tele van érző ideggel és akinek nincs egyáltalán fitymája sokszor sok idő kell hogy elérjen a csúcsra,a nő már rég elérte a pasi meg sehol sem van.És soknak nem tetszik a teljesen csupasz makk látványa,hiszen Teljes körülmetélésnél a makkot fedő bőrréteg egészét teljesen levágják és a makk alatt összevarrják a bőrt,így szépen a makk alatt lesz egy bőrgyűrű ami elég ronda látvány.

Nagyon sok nőnek egyáltalán nem tetszik a TKM látványa és beszólhatnak érte rendesen.

2014. okt. 11. 20:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Lol, nem TKM-t kaptam..

tudom nem nekem szólt a hozzászólásod.

amúgy nekem tetszik az új bré, hasonlít a nagyon régire.. mindenképp kellett műtét, mert már csak pisilni is úgy tudtam hogy lufi volt a fitymámból és ki kellett nyomkodni belőle ami benne volt.. kellemetlen volt, de volt.

az a jó hogy nagyon tapasztalt orvos csinálta és a lehető legjobban tájékoztat a dolgokról..

csak hát úgy hogy muterom is ott van nem fogom megkérdezni hogy mennyi idő múlva ránthatok rá.

már úgy sikerült kiverni, hogy beraktam gézlapot a makkhoz (amit mindig ott is kell tartani) aztán nadrágon keresztül abba mentem el.. érdekes volt olyan hogy megpróbáltam elővenni és éreztem hogy ahogy kiegyenesedik a bré úgy hasít bele a fájdalom mivel még nem elég szűk a cucc...

de egyre jobb, mivel mostmár egész könnyen hátracsúszik és akkor is hátramegy szépen amikor feláll.

2014. okt. 11. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!