Körülmetélés után mennyi idővel lehet?
Részleges körülmetélésben részesültem 2 napja.
Mennyi idő múlva verhetem ki?
A reggeli merevedéskor még kellemetlen, illetve még fel van dagadva. Tehát kb. mennyi idő még?
Rossz téma...
Ez annyira rossz, hogy új kérdésre nyomok és ebbe a témába rakja ki.. bár részben ide is tartozik.
XDDDD
ne ölj meg
csak levágtak a bőrömből egy darabot
és már úgy telig#ciznék mindent hogy tyűűű...
de nem tudok.
Őszinte részvétem.
Amúgy gondolom én akkor, amikor már nem lesz kellemetlen?!
ez gáz,nem valami szép látvány a metélt pénisz,még ha csak kicsit is vágtak a fitymából le.
De kétlem hogy bárki is 2 nap után tudná húzkodni.Ez valami kamu kérdés inkább szerintem,mert mindenki 1-2 hetet ír hogy addig milyen rossz,bedagad,gennyezik a seb és a merevedés sem kellemes.
Kedves utolsó!
Nagyon szépen gyógyul a sebem, sőt, már alig van sebem, ami van is csak azért, mert mindig vissza kell húznom a bőrt, és kirepedezik. Nagyon nehezen bírom, mivel előtte nagyon sűrűn vertem... ma volt első hete hogy megműtöttek, szerintem még 2 hetet várok, addigra biztosan jó lesz. Nagyon rossz, legszívesebben minden mozgó dolgot megkúrnék de nem tudok mert ha feláll akkor szakad a seb és jajj nekem. Nagyon rossz. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!