Szerintetek még nőni fogok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és kb fél éve 1 cm-t se nőttem, de nem is akarok, szerintetek még fogok nőni?2014. szept. 26. 15:17
2/7 anonim válasza:
Fiu vagy, vagy lany?
Ha lany, nem biztos, hogy fogsz meg noni, de ha fiu, akkor tuti.
3/7 anonim válasza:
Ezt nem tudjuk megmondani előre, de a korodból kiindulva a következő néhány évben akár még nőhetsz is.
4/7 anonim válasza:
Itt vannak a figyelmetlen válaszolók.Azt senki nem kérdezte meg mennyi vagy most.Talán már 195 vagy,és azért nem növekedsz tovább.Erre is lehet gondolni.Mások meg biztosra veszik eléred a " 2m" is .
5/7 A kérdező kommentje:
jah bocs még nem irtam ki fiú 180cm hát és már azért eléggé szőrösödöm, már kb 1 éve borotválkozom, apám 183-4 anyám 170-néhány centi és a nagyszüleim se valami magasak
2014. okt. 5. 15:05
6/7 anonim válasza:
A szüleid sem alacsonyak és te sem vagy alacsony! :)
Ha nem nőnél már, az sem lenne katasztrófa! De a korodból kiindulva továbbra is csak azt tudom mondani, hogy még van rá esély, hogy nőni fogsz.
7/7 A kérdező kommentje:
csak azt remélem hogy nem a dédipapámra ütö, mivel ő 2 méter feletti volt :D
2014. okt. 5. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!