Mikor fog mutálni a hangom? És mikor fogok nőni kezdeni?
14 éves vagyok novemberben leszek 15.
És 160 centiméter vagyok. Édesapám eléggé magas és a nagyszüleim is elég derék és magas emberek voltak.
Azonban az osztálytársaim 170 179 centiméter magasak. Kicsit kicsinek érzem magam közöttük.
Intim dologban eléggé elől vagyok tehát már szőrös a hónaljam odalent is eléggé bokros illetve a lábam is kezd szőrösödni.
Viszont a hangom még semmi. Nem azt mondom. hogy már 14 évesen kész férfinak kellene lenni, de a osztálytársaim már mind mutált és kicsit kezdem rosszul érezni magam. A hangom reggel bereked napközben meg amikor beszélek normális este meg berekedek ez normális? De semmi nem hallanám magamon, hogy más lenne.
Valóban kicsit alacsony vagy,,de az jó jel hogy minden más területen szőrősődsz,a mutalás az más kérdés,mert van akinek a hangja csak 18 vagy még később 22-24 éves korban lesz férfiasabb,és van akinek mindig is szoprán marad a hangja.
Ja és el ne kezd magad te is borotváva csupaszítani,mert valaki azt mondja hogy divat,ha sok lenne a szőr odalenne akkor vágd csak ollóval rövidve,ne hogy csupasz kis fiú legyen belőled.:-)
Sajnos van aki csak 16 éves kora után nyúl meg magasságra,de te szerencsés vagy,mert idáig 80%-ban akik alacsonyak voltak mind arról panaszkodtak hogy alíg szőrősődnek,vagy nem is szörösek még és nagyon kisfiúsak odalennt.
NÉzd van aki kimarad 8.-ból és utána hirtelen akár 10-15 cm is nő 1 év alatt.Ezt nem tudjuk megmondani,de az jó hogy magas az apukád mert akkor te is magasra nőhetsz.
Meg kellene kérdezni a szüleid akár hogy ők mikor kezdtek el nyúlni.
Isten ments hogy borotváljam magam nem vagyok homokos.
Tudom mostanság már az a divat, hogy mindenütt csupasz mert az a menő, sokan már divatból is homokossá vállnak. (undorító). Szerintem meg az igazán férfi akinek van mindenhol egy kis szőre.
Nekem a szüleim azt mondták, hogy kb 8.-os korukban nőttek meg év közben.
A mutálásnál meg már az én koromban mutált az édesapám szóval nem tudom meglátom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!