Mit tudok kezdeni a zsírcsomó szerűséggel a herezacskón?
Figyelt kérdés
Van egy kb 1,5cm-es rész a herezacskómon ahol zsírcsomók vannak,voltam vele orvosnál azt mondta hogy nem nagyon tudok vele mit csinálni van amikor kevésbé látszik van amikor meg eléggé.Mit tudnék kezdeni ezzel,mert eléggé zavar,nem tudom egy lány mit szólna hozzá..2014. máj. 15. 19:14
1/2 anonim válasza:
Nekem az arcomon volt. Kozmetikus felszurta, kinyomta a zsirt. Idonkent ujra megtelik, kinyomom magamnak. Megprobalhatod te is, de csak steril tuvel. Amugy milyen orvosnal voltal? Borgyogyasz is felszurja, vagy kivagja, ha nagyobb.
2/2 anonim válasza:
Sebészetre menjél vele.Beutaló sem kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!