Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nőni fogok-e az elkövetkező...

Nőni fogok-e az elkövetkező pár évben-e?

Figyelt kérdés
Későn érő típus vagyok (vékony testalkatú) 16 évesen csak 157 cm voltam mos már 17 vagyok és 170 cm. Nőni fogok-e még vagy már ez lesz a végleges magasságom?

2014. júl. 28. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt biztosan nem tudjuk megmondani, de 18-20 éves korodig akár még nőhetsz is!
2014. júl. 28. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Elvileg még nőheszt ez attól is függ hogy a szüleidtől milyen magasagáto örököltél.

Apukád milyen magas?

A fiúk vagy akkorára nőnek mint az apjuk vagy túlnövik azokat.Tehát ha apukád magasabb akkor megnőhetsz akkorára mint ő.

A gyárban is van egy srác aki jött elég sokáig nyári munkára és 15- 17 éves kora között csak 173 cm magas volt,zavarta,mert a legtöbb 16 éves magasabb volt nála a diákok közül,de apukája itt dolgozik,tehát láttuk hogy az apja 180 cm,így tudtuk hogy bőven nőhet és a 17. életéve után pár hónap múlva 8-9 cm-t nyúlt.Tehát bármi lehetséges.

2014. júl. 29. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Apukám 181 cm magas
2014. júl. 29. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor az jó hír neked,mert akkor még nőhetsz,még van esély rá,meg kellene kérdezned apukádat hogy ő mikor nyúlt meg magaságra.

Illetve egy kérdés azt írtad hogy későnérő vagy,de betegséged,ami tartos az nem volt úgye?

mert ez is befolyásoló tényező tud lenni.Meg az is befolyásolni tudja a későbbi fejlődsét hogy a terhesség alatt az anyja és a baba egészségesek voltak,nem túl korán,vagy nem túl későn született a gyerek,egészséges életvitelt folytattak vagy sem.

2014. júl. 29. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi betegségem és anyukámnak se.

Apukám Középiskola végére nőtte ki magát.

2014. júl. 29. 21:48
 6/7 anonim válasza:
Lehet hogy nösz de akkor is pár centit :)
2014. aug. 16. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor előfordulhat hogy 18 éves korodra fogsz nőni,én is egy gyereket ismerek látásból aki mondjuk 18-19 évesen olyan 175 cm lehetet és most amikor láttam magasabb volt 4-5 cm-vel

Ki tudja még nőhetsz,de lehet hogy csak 4-5 cm fogsz nőni.Nagyon ritkán előfordul hogy valaki kisebb lesz a vele egynemű szülőjénél,de ez ritka.

2014. aug. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!