Fogok még nőni ha így néznek ki a dolgok?
Nem vagyok orvos (és nem is járok hasonló cipőben), de szerintem mindegy, hogy hova adod be magadnak, mert a lényeg az, hogy a szervezetedbe juttasd!
Előre még akkor sem tudnánk megmondani a végleges magasságodat, ha nem lett volna szükség a hormon pótlására. Erre legfeljebb az orvosod tudna valamilyen tippet adni.
A gyors növekedés más fiúknál sem tart hosszú éveken keresztül, tehát szerintem évi 10 cm-es növekedést már ne várj! De ha még nem csontosodtak el az epifízisfugák, akkor valamennyi növekedésre még számíthatsz.
Az arcszőrzet az elég későn alakul ki sokakaknál sokszor 17 éves kor után,van akinek 20 éves kor után.és a gyerekes arc sem számít,hanem az egyéb fejlettség.
Ami fontos az a fanszőr megjelenése(átlagos fejlettség esetében 12-13 éves kor akinek utána az későnérő,majd a hónajszőr(13,5-14,5) és sperma(13--14)akiknek ennél később azok későnérők.
Írod nem régóta kezdtél csak szőrősődni,de még alul is kis fiús vagy,tehát a péniszed is inkább kisfiús mint középiskolás,felnőttes?Spermád van már?
Ha van spermád az igen jó jel,annak legkésőbb 16,5 éves korra azért kell lennie,ha nem endokrinologushoz kell vele menni.
Nézd a sztár világban is csomó igen későnérő ember volt,nem lettek magasak olyan 170 cm magasra nőttek,de 16,5-17 éves korukra kezdtek el férfiasodni.Lehet nálad is erről lesz szó.
na van spermád nézd az igen jó jel,akkor biológiailag nincs baj,de igen furcsa hogy csak 14 évesen kezdett fanszőrőd nőni és már 13 évesen meg volt spermád,mert pont hogy általában az van előbb szőrősődnek a fiúk 12-13 éves korban és csak utána lesznek nemileg érettek.
Nézd amiket írsz hogy van fanszőr,van sperma az már igen jó jel.De mivel írtad hogy növekedést segítő gyógyszereket kaptál érdemes lenne az orvosod véleményét kikérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!