Salalala11 kérdése:
Nemi betegség? Mennyire lehetek nyugodt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Több mint két hete egy házibulin a társaságból lefeküdtem egy lánnyal.Ezután elég rossz dolgokat hallottam vissza róla.Egy ismerősöm is lefeküdt vele és elkapott valamit tőle.Antibiotikumot szedett, folyt a nemiszerve és megdagadtak a nyirokcsomói.Vele ez egy éve fordult elő.
Nekem eddig semmi külső vagy más panaszom sincsen.Kicsit mintha a prosztatám fájt volna utána de azsem volt komoly.A biztonság kedvéért elmentem a bőr és nemibeteg gondozóba vérvételre.Lassan 3 hete volt ugye, ennyi idő alatt ki kellett volna jönnie ha valamit elkaptam?
2014. aug. 27. 14:10
1/6 A kérdező kommentje:
20F
2014. aug. 27. 14:12
3/6 anonim válasza:
Igen, ki kellett volna jönnie. Bár mint tudjuk az AIDS lappang. Máskor használj óvszert..
4/6 anonim válasza:
Nem védekeztél, jól sejtem? Ha voltál közben vérvételen és nem találtak semmit,akkor talán szerencséd volt. 3-4 hét alatt már egy HIV fertőzés lappangási ideje is letelt volna. De ha van valamilyen tüneted azóta, akkor nyugodtan menj vissza az orvoshoz!
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor nem védekeztem.Meggondolatlanság volt.
2014. aug. 27. 14:16
6/6 anonim válasza:
A gombás fertőzés a férfiaknál nem okoz tüneteket, legfeljebb a következő partnered fog panaszkodni, hogy tőled kapott el valamit. A tripper nektek is okoz tüneteket, tehát azt nem kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!