Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valami betegség?

Valami betegség?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 napban, maszturbálás után vizelési ingerem van, anélkül hogy bármi is lenne a hólyagomban, illetve éget a farkam. csak maszturbálás után. Az egész egy hasmenés féle dologgal jött, egyébként augusztus óta nem szexeltem, nem voltam nyilvános WC-n semmi olyan helyen ahol egyébként elkaphattam volna bármit is. Már régebben is előfordult 1x-2x ez, de most volt először hogy 2 egymást követő nap után. A menjek orvoshoz választ kíméljétek kérlek, ha nem fog elmúlni nyilván elmegyek. Valakinek tapasztalatok?
2014. aug. 26. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Okozhatja ezt egy belső baktérium is .A vérárammal meg mindenhova el is juthat .
2014. aug. 26. 13:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez valószínűleg elmúlik? Szedek most normaflort illetve úgy döntöttem most egy ideig akkor szüneteltetem az önkielégítést. nem nagyon szeretnék kórházba járogatni ezzel is, pont ma voltam a fülem miatt és valószínűleg megint vissza kell majd mennem ... már elegem van belőle.
2014. aug. 26. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

Ez húgyúti fertőzésnek tűnik, esetleg gomba. Ha nem is volt szexuális kapcsolatod az utóbbi időben, de ha lesz, megfertőzheted a párodat, és a nőknél sokkal durvább minden , és a kezelése is nehezebb!!

Szóval, ha nem múlik, doki!

A normaflore jó hasmenés ellen, de az okot nem szünteti meg. Esetleg próbáld meg a lacto protexet! Én azt szedtem, smectaval együtt, és nagyon jó volt hasmenésre (doki ajánlotta, de mindkettő vény nélkül kapható)

2014. aug. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!