Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez csak fitymatúltengés vagy...

Ez csak fitymatúltengés vagy más egyéb probléma is? Ha csak fitymatúltengés akkor mit lehetne ellene tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

16 éves vagyok és merev állapotban is teljesen belepi a makkot a fitymám.

Gondolom ez a fitymatúltengés(utána is néztem).

Viszont merev állapotban nem tudom a makk alá húzni a bőrt,sőt szinte semennyire mert fáj.

Normál állapotban hátramegy.

Műtét nélkül is megoldható ez?

Később szexuális együttlétben lesz vele probléma?

2014. aug. 16. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Metélés mániás hagyjad már abba.Ha túl lóg a fityma nem kell az egész fitymát eltávolítani!

A fitymaszűkületet is lehet kezelni bemetszéssel,fityma plasztikával,z plasztikával és volt arra példa hogy amit 2 orvos metélni akart,enyhe szűkület volt ott a végén elég lett egy normális és korrekt orvos által szteroidos kenőcs használat is.A saját unokaöccsém járt itt,igen enyhe szűkület volt nála,és igen fiatal,kis gyerek volt és már felnőtt,és nem lett visszaszűkülés sem.

Ha most a 2 orvosra hallgat akkor lett volna egy meg vagdosot gyerekük és a gyógyulással elég sok fájdalom is együtt járt volna,találtak egy korrekt dokit és nem kellet műteni sem

Óvatosan az orvosokkal,sok csak a metélést ismeri és ezért akar vagdosni.Több orvos is fel kell keresni

A körülmetélésnek is igen sok hátránya lehet.Foltos,száraz a makk,van akinek kenegetni kell a makkját,mert annyira kiszárad folyton.Van aki csak sikosítóval tud nemiéletet élni utána,és még a maszturbáláshoz is arra van szüksége.Van akinek érzékenyebbé válik még inkább a makkja.

Fitymának van szerepe,a legfőbb az izgalmi állapot elérésében van,aki körül van metélve annak egy egészséges férfivel szemben sokall több idő kell hogy ezt elérje és nem azért megy ügyes lenne,vagy jó,hanem mert nem képes azt elérni,a fityma hiánya miatt sokall több idő kell neki hozzá.

2014. aug. 24. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:

"Óvatosan az orvosokkal,sok csak a metélést ismeri és ezért akar vagdosni." - szerinted miért van ez? Ha nem bízol az orvosodban, azaz inkább bízol abban aki itt zagyvaságokat terjeszt akkor magadra vess!

Az orvostudomány évezredes álláspontja szerint a fitymaszűkület megoldása a körülmetélés.

2014. aug. 27. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, az orvostudomány jelen álláspontja szerint – ami nem összekeverendő a mindenféle vajákosok évezredes „tudományával” – a fitymaszűkületre több megoldás is létezik, csak te ezt nem vagy hajlandó elismerni, mert nem illik bele a propagandádba.
2014. aug. 27. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

Metélés mániás hagyjad már abba!

Nem egy ember már leírta hogy a szűkületét megoldották másképpen.Több megoldás is van,nem csak ez a nomád módszer.

Kicsit megvagdosnának téged is arra fele,mindjárt csöndbe maradnál.

2014. aug. 30. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

A személyeskedés tényleg kell?

Akkor csináljuk:

"Nem hinném, hogy valaha volt normális kapcsolatod."

Egy olyan valaki, aki évekig népszerűsíti azt, hogy mindenki vágassa le a fitymáját, annak vajon volt valaha normális kapcsolata? És most van? Szerintem döntse el mindenki saját maga :)

"Szánalmas a magyarázatod."

Szerintem meg te vagy szánalmas...

"A fitymatúltengés valamint a relatív fitymaszűkület megoldása az Orvostudomány mai (és évezredes) állása szerint a körülmetélés."

A fitymatúltengésről sehol nem lehet annyit olvasni, mint a te és a másodnickjeid szövegeiben, amik 100%-ban arról szólnak, hogy próbálsz mindenkit rávenni arra, hogy csonkolja le a fitymáját. A valóság azonban más. Itt ezen az oldalon is elég eltölteni kb 10 percet és lehet látni, hogy az ORVOSOK (akikre annyira szeretsz hivatkozni) bizony sok esetben ajánlanak krémeket (amikről azt terjeszted az összes nickeddel, hogy nem segít) a beszűkült fityma tágítására, valamint végeznek bemetszéseket, részleges metélést, plasztikákat.

Az, hogy te csúsztatsz, hazudsz megállás nélkül, azt pár perc alatt bárki láthatja fehéren-feketén.

Elég sokat elárul, hogy te és a többi másodnicked soha nem jelenik meg élőben senkinek, csak a neten trollkodás megy, a hazudozás, gátlástalan átverés.

"Ha nem hiszed, akkor beszélj egy Urológussal erről. 100 - ból 100 ezt fogja mondani."

Beszéltem ennyivel, hidd el. És egészen más az igazság, főleg Magyarországon.

De továbbra se akarok nőkkel és monitor mögött megbújó trollokkal társalogni, mivel ez egy olyan oldal, ahol segítséget illik adni a másiknak, olyan véleményekkel, amiket az ember fölvállal akár élőben is, szerintem.

Feltéve, ha nem trollkodásból van itt valaki, meg azért, hogy másoknak ártson valamiért, amiért haragszik az életre. Ugye?

2014. szept. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!