Az egyik herém nincs a zacskóban TÖBBI LENT. ?
Menj orvoshoz!!! És szégyeljék magukat a szüleid! Ha tudták, mert tudták, ha voltak veled orvosnál, akkor miért nem ellenőrizték, hogy valóban le ereszkedett e.
Reménykedjünk abban, hogy még nem késő, és nem kell eltávolítani.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre még nem tudom,hogy mit tegyek...
Lehet bizony, drasztikusan megnő a hererák kockázata, plusz még egyéb dolgok, azonnal fordulj vele orvoshoz!!!!!
Egyébként úgy tudom ezt nem műteni szokták, hanem hormon készítményeket kell rá szedni, legalábbis a kisgyerekeknek...
Ilyen idősen hogy nem szállt még le nem is hallottam....
Ha 15 vagy akkor lecsúsztál mindenről
Sajnos
Azt a herédet 4-5 éves korodig kellett volna lehozni
Ha soha nem volt a zacsidban akkor azt jó eséllyel el fogják távolítani mert könnyen elrákosodhat
menj el orvoshoz, fontos!
Szüleidnek meg köszönd meg, az ő dolguk lett volna figyelni amig kicsi voltál. Nyugodtan legyél rájuk mérges
A herezacskón kívül elhelyezkedő herékben egyrészt nem megy végbe normális hímivarsejt-képződés, és idővel elsorvad, másrészt - urológiai megfigyelések szerint - gyakoribb a rosszindulatú heredaganatok előfordulása. A daganat felismerése ilyenkor sokkal nehezebb, mint a herezacskóban jól tapintható here esetén. A fent részletezett kórállapotokat viszonylag egyszerű észrevenni már fizikális vizsgálattal is. A herezacskóból hiányzó" here megtalálásához ultrahangvizsgálatot végeznek elsőként, mely mind a lágyékcsatornában, mind a hasüregben rekedt herét kimutathatja. Amennyiben ultrahangvizsgálattal sem találják meg a hiányzó herét, hasi mágneses rezonanciavizsgálatot, vagy hasüregi laparoszkópiás vizsgálatot végeznek.
Részletek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!