Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
16/F vagyok és miután leveszem az alsógatyámat azonnal merevedésem lesz, teljesen mindegy, hogy ez otthon vagy pl. egy öltözőben történik. Nagyon zavaró mert nem vagyok sem meleg, sem biszexuális, éppen ezért nem tudom mire vélni a dolgot... szerintetek mitől lehet? előre is köszönöm a válaszokat!2014. júl. 30. 10:53
1/9 anonim válasza:
Mert a tudatod alatt ez sexuális ingert vált ki nálad .
Nem kell ehhez melegnek lenni .Tudod mikor a gatya lekerül,egyéb dolgok is szoktak történni XD
Elmúlik majd ez is .
2/9 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem, hogy -legalábbis ilyen esetekben- elmúlik...xddd köszi a választ!:D
2014. júl. 30. 12:09
3/9 szamo77db válasza:
Szerintem ez teljesen normális történés. Nem kell szoronganod miatta!
4/9 A kérdező kommentje:
hát igen csak azért eléggé nem jó, hogy nem tudok feltűnés nélkül átöltözni...:/
2014. júl. 30. 19:04
5/9 anonim válasza:
Kamaszkorban a hormonok hatására természetes, hogy akaratlanul is gyakran lehetnek merevedéseid! Emiatt nem kell szégyenkezned! Próbálj másra koncentrálni, hátha akkor hamarabb lelankadsz! A kínos helyzetek elkerülése érdekében ha szükséges, tekerj magad köré törölközőt!
6/9 anonim válasza:
nkem meg ha tusolok álladóan áll xd de ez van szokd meg :D
addig jó még áll
7/9 szamo77db válasza:
Örülj neki, hogy áll. Gondolj bele, milyen rossz lenne az ellenkezője!
8/9 A kérdező kommentje:
én örülök félreértés ne essék csak szerintem mindennek megvan a maga ideje:D
2014. júl. 31. 11:03
9/9 szamo77db válasza:
Ebben igazad van. De ezt most nem nagyon tudod szabályozni. A te korodban pöccre ugrik, mint egy jó autó motorja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!