Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a körülmetélés?

Fáj a körülmetélés?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
53%
de lehet h nem egészségügyi oka van a kérdésnek, hanem csak simán át akar térni...:D
2010. júl. 4. 12:41
 22/23 A kérdező kommentje:

az orrom úgyis nagy, már csak egy kalapot kell vennem, és kész vagyok:D

nem, nem azért írtam ki a kérdést, mert át akarok térni...:)

2010. júl. 11. 10:56
 23/23 anonim ***** válasza:

Halisztok ismét!

@ Kérdező:

Függetlenül mindettől... megcsináltattad-é már a műtétet? Mert az még mindig nem derült ki, pedig a kérdésed januári, az újbóli reagálásod február végi, én írtam neked >>privit, tetőled azonban még névtelenül sem érkezett válasz, pedig ha jól emléxem, szeretted vna megőrizni a névtelenségedet... O.o

Persze, nem erőszak a piskóta... ó.Ó

@ [04-27 08:49]-es hszóló:

_ Kb. mennyi fitymád maradt az "elszabás" következtében?

_ Inkább lemetszetnél belőle, vagy inkább kipótoltatnád, esetleg megnyújta(t)nád?

(Ami a fékből szted megmaradt,... ha ez egy kisebb ún. "bumszli", akkor az nem a fék maradéka, hanem bőrköteg... szikével végzett teljes körülmetéléseknél szokott sajna ilyen maradni, akárcsak egyik spanomnál, bár őt ez nem zavarja, a véleményem meg nem mérvadó...)

_ Kb. mikorra tervezed a korrekciós műtétet?

_ A dokiról, aki műtött, mi a véleményed?

____ Beszéltetek vele több le7séges alternatíváról is, vagy kapásból a cirkumcíziót hozta fel?

____ Jófej volt? Empatikus, ill. nem az a rábeszélős fajta? Normális volt, és hagyott téged dönteni befolyásolás nélkül?

____ Megfelelően tájékoztatott és minden kérdésedre kielégítő választ adott?

Idézlek: "Mivel nekem elég hamar távoznak az érzéstelenítők a szervezetemből..."

_ Ez nálad egyedi eset? Tehát ez CSAK NÁLAD fordul így elő? Mi miatt emelted ezt ki? Miben más a te szervezeted?

Üdv: EE

2010. júl. 30. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!