Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a körülmetélés?

Fáj a körülmetélés?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 19:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
Altatással nem.
2010. jan. 11. 19:03
 2/23 A kérdező kommentje:
az oké, de ha jól tudom, felnőtteket nem altatnak...
2010. jan. 11. 19:07
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Érzéstelenítik, ezért nem fáj.
2010. jan. 11. 19:08
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Akkor valószínűleg helyileg érzéstelenítenek. Legalábbis a fejlett országokban.
2010. jan. 11. 19:08
 5/23 A kérdező kommentje:

és az érzéstelenítés fáj?:D

bocsi, de nagyon érzékeny vagyok azon a helyen.

2010. jan. 11. 19:12
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Milyen meglepő... igen, egy kicsit fáj.
2010. jan. 11. 19:13
 7/23 anonim válasza:
75%

szerintem nem csak te vagy érzékeny azon a helyen :D

és már jópáran túlélték előtted

2010. jan. 11. 19:15
 8/23 A kérdező kommentje:
jó, jó. köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 11. 19:17
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

Hat, nekem pl utolag faj.

ELtelt 20 ev es faj, ha mereven "hasznalnam".

Mivel feltapadt a bordarabok egy resze a makkra, amit most mar nem lehet leszedni onnnan.

Kellemetlen, hogy a makk ott all vedelem nelkul (nem ugy van kitalalva az, semmi se veletlenul van a testunkon).

Kellemetlen, hogy a makk csunya is, foltos, repedezik, erdes a tapintasa, neha hamlik.

Biztos, hogy korulmeteles KELL?

Merthogy, ha szukulet van, akkor azt lehet tagitassal orvosolni sokszor. Van erre kenocs, amivel lehet probalkozni.

Ha nagyon nem megy, akkor letezik bemetszes is (kevesbe fajo es nem is latszik nyoma, hamar gyogyul)

Ha ez se megy, akkor letezik plasztikazas, mint megoldas, pl a z-plasztika. Erdemes errol tajekozodni, mielott levagatja az ember, utana ugyanis mar nincs visszaut :(

Nekem napi szinten okoz problemat es nem vagyok ezzel egyedul. Ha "csak" csunyasaga miatt lenne problema, mar az is eleg nagy szivas :(

Ha meg a plasztika se felel meg, letezhet reszleges meteles, amikor nem az egeszet vagjak le, ezzel meg lehet oldani a szukuletet.

Erdemes utananezni a lehetosegeknek, mert nem biztos, hogy a poruljartak taborat fogod gyarapitani, de nem is erdemes kockaztatni.

2010 van, vannak kulturalt, civilizalt megoldasok, mint a lecsonkolas.

Kerdezz utana.

Aki teljes korulmetelest javasol, az biztos, hogy tajekozatlan vagy egyszeruen rossz tanacsot ad. Kizart, hogy csak az legyen a "megoldas".

2010. jan. 11. 20:34
 10/23 anonim ***** válasza:
25%

Hali!

Három kérdés...

1.) Hány éves vagy?

2.) Mi a problémád, ami miatt műteni kell és mióta szenvedsz tőle? Ez miben nyilvánul meg?

3.)A fitymád glom túléri a makkodat. Jól glom? Van a végén egy ilyen összecsücsörödő bolytszerűség?

Üdv: EE

2010. jan. 12. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!