Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikropénisszel is lehet...

Mikropénisszel is lehet élvezni vagy arra is "buknak" a csajok? (kb.3cm)

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%
a 19 centisböl hány cetit birsz b e k a p és menyi ideig tudod bentartani?
2010. jan. 8. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Hali!

Egyik haveromnak úgy kb 1-2 cm-re látszik ki petyhüdten, mereven sem sokkal nagyobb neki. Ők (a bnőjével) nem zavartatják magukat ezen. Ha nagyobbat akarsz arra két megoldás van...

* Műtét (drága és fájdalmas, ezen felül kockázatos...)

* Péniszhosszabbító (szexboltban kapható)

Mindenekelőtt érdekelne az életkorod, a testmagasságod, a testsúlyod, és a testalkatod, hogy el lehessen valahogy képzelni, jó lenne, ha ezt egy kommentben leírnád.

Időközben kutattam a régi hozzászólások közt és ezt találtam.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

Ha glod, válaszolhatsz az ott általam feltett kérdésekre is priviben, ill. megtudhatod az előbbi javaslataimról többet is.

Pluszkérdés: Neked van fitymád? Ha igen, az átér (túlmegy) a makkodon?

Amit még hallottam, (ezt ne vedd készpénznek,) hogy sokak szerint a körülmetélés kapcsán nagyobbnak látszik a pénisz. Ezzel azonban egészséges fitymád esetén nem a cirkumcízióra akarlak rávenni, csupán megfontolandó.

Üdv: EE

2010. jan. 8. 22:03
 13/15 anonim válasza:
11%

én még ilyenről nem is hallottam, nem is láttam ilyet!

"nem tudom megítélni, de szerintem nekem nem jönne be, nem tudnék vele nagyon mit kezdeni. nekem az átlagos férfiméret tetszik.amelyik 15-19 gerjesztett állapotban. a szélsőséges méretekért nem rajongok, sem a túlnagyért sem a kicsiért. neked hogy hogy ekkora? hány éves vagy?

biztos sok komplexusod lehet miatta, de nője válogatja, nem kizárt hogy valakinek tetszik."

Te hölgy, ki ezt írtad! Nekem 18cm. Összejövünk?

2010. jan. 9. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Mekkora alattomos dolog korulmetelest felhozni, azert, hogy nagyobbnak LATSZODJON a masik penisze!

Hat egy nagyobbito mutet soran van a leginkabb szukseg arra az eloborre!!! Marpedig 3 centinel a nagyobbito mutet kockazatait en bevallalnam!

2010. jan. 10. 00:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Kedves Kérdező... ki kell hogy ábrándítsalak...

N E K E D _ N E M _ M I K R O P É N I S Z E D _ V A N !!!!!

Csak kicsi a bránered... ennyiii!

Összekeverted a kettőt, ez mindenkit rendesen megtévesztett! Nem csoda, hogy ezt rajtad kívül, -- mint én is, -- mindenki benézte...

Tudod mi a VALÓDI mikropénisz?

"A mikropénisz egy születési rendellenesség, ami már csecsemőkorban felfedezhető. Pontos meghatározása: "rendellenesen kis hímvessző"

Két vállfaja van: 1.) A mikropénisz a testen belül található. 2.) A pénisz hozzánő a medencéhez, így maga a hímvessző nem létezik. Ilyenkor az orvos a szülőkkel együtt dönti el, hogy mi legyen /leggyakrabban hüvelyt operálnak a gyakorlatilag nem létező pénisz helyett/.

Az a baj, hogy itt mindenki össze-vissza beszél. Az Google-n szereplő oldalak 95%-a hülyeséget ír, sőt, még a videoklinika.hu-n is tévesen szerepel.

Szóval...

A MIKROPÉNISZ ==X== Rövid pénisszel NEM AZONOS!!!

Amúgy mondanál egy életkort magadról, Kérdező?

Üdv: EE

2010. jan. 27. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!