Akinek nincs térlátása, az a 3d filmet sem tudja élvezni?
Aki neked azt mondta, hogy nincs térlátásod az egy kókler.
Vannak szép kínai ábrák, amivel tesztelni lehet a szemet.
Ha van valami bibi az ott azonnal látszik. Nekem születésem óta az egyik szememmel nem látok, csak fényt érzékelek.
Ez örökletes, onnan tudom mert a felmenők között többnek is volt. Nekem tök felesleges 3D-s filmekre beülni, mert olyan mintha egy piros lencsés napszemüveget vettem volna fel. Arról nem is beszélve, hogy ugyanúgy látom a filmet, mint számítógép előtt ülve. Volt munkahelyemen kollégák behoztak egy könyvet, amiben olyan ábrák voltak, hogyha sokáig nézed akkor egy 3D-s alak jön ki. Mondanom sem kell, hogy egész álló nap nézhettem volna, akkor sem látok semmit.
az utsó a sztereogramokról beszél sztem, és hülyeség ezzel tesztelni a térlátást, mert a legtöbb térlátó ember se látja:)
amugy, ha nincs térlátásod, az azt jelenti, h az egyik szemedre nem látsz egyáltalán. a kérdezőnek van térlátása:D
úristen, hányszor irtam le, h térlátás?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!