Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyünk? Kiderült, hogy a...

Mit tegyünk? Kiderült, hogy a barátomnak fitymaszűkülete van, így nem tudja élvezni a szexet, sőt fáj neki.

Figyelt kérdés

Már 23 éves,és pont ezért nincs normális szexuális élete.Így velem sem tud együtt lenni.Mondtam már neki,hogy menyjen el orvoshoz,de a műtétet halogatja,arra hivatkozik,hogy nincs rá ideje,meg hogy nem tudja most otthagyni a munkahelyét,ameddig lábadozik.Mit csináljak?Hogyan vegyem rá?Nem akarom,hogy azt higgye,hogy ezért hagyom őt ott,de nekem hiányzik a szex.

Amúgy mennyibe kerülne egy ilyen műtét?Mennyi idő lenne a gyógyulása?

2009. aug. 9. 21:00
 1/9 anonim válasza:

Az ára kb: 220.000 Ft

A felgyógyulás ideje kb: 3-4 hét.

2009. aug. 9. 21:03
 2/9 anonim válasza:
100%

Dehogyis!

Nem fizetős dolog, asszem ingyen elvégzik hisz ha van munkahelye adózik is ez igy ingyenes a lábadozás tényleg 3-4 hét de közben tud dolgozni szeritnem ha csak nem oylan munkát végez ami közben akadályozná a nemi szervének a gyógyulása.

2009. aug. 9. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem magánklinikára kell menni. Kér egy beutalót a háziorvostól urológiára. Nagyon hamar rendbejön műtét után. Viszont ha nem csináltatja meg, akkor képtelen lesz a normális szexuális életre. Még az is megeshet, hogy felszakad neki szex közben. Szóval menjen csak el. Egyébként ma már másnap kirakják a kórházból a betegeket. Egyébként az sem biztos, hogy mindenképpen műteni kell, van erre tágításos módszer is. Mindenképpen kellene lássa urológus. Tudom, hogy fontos a munkahely, de talán a saját élete is fontos kellene legyen...
2009. aug. 9. 21:19
 4/9 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy ha nem támogat a cég akkor 220000Ft
2009. aug. 9. 21:47
 5/9 anonim válasza:
Ezt már kb. 20 éve meg kellett volna tenni a fiú szüleinek :(
2009. aug. 11. 09:57
 6/9 anonim válasza:
És ha 12-évsen kell a műtét, akkor pénzbe kerül?
2009. aug. 11. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre válasz: "És ha 12-évesen kell a műtét, akkor pénzbe kerül?"

Az orvosilag indokolt körülmetélést a tb életkorra tekintet nélkül fizeti.

2009. aug. 12. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy körülmetélni kell, sőt.... lehet, el kéne inkább kerülni, mert pl én is igen rosszul jártam :(

Létezik sokféle megoldás, plasztikázás, bemetszés, részleges metélés....

2009. dec. 14. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
mikor volt utoljára orvosi vizsgálaton a barátod? évente 1x illene megjelenni a háziorvosnál ált. szűrővizsgálatra, ha ez ott derülne ki, és a doki egyből továbbküldené, talán nem is kéne győzködnöd. én minden évben megnézetem magam (jó, nem fitymaszűkület miatt, egészséges vagyok). régebben nekem a barátnőmet kellett hosszasan győzködnöm, h ő is menjen évente 1x a háziorvoshoz. mindig az volt a kifogása,h ő nem akar ott bugyira vetkőzni, aztán megértette, h ez fontos...szóval nyúzd őt folyamatosan, előbb utóbb megunja és elmegy... vagy javasold neki, h ezentúl mindketten elmentek évente 1x házidokihoz ált. vizsgálatra...
2010. ápr. 7. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!