Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A herém 180fokban megfordult,...

A herém 180fokban megfordult, vagyis "hátraharcot" csinált. Mit csináljak? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Volt már ilyenem, elmentem ügyeletre, utána be sürgősségire, ahol meg is ultrahangoztak, de kb utána visszafordult magától (kb 2 órával utána, h észrevettem). Mit csináljak ? :/ nagyon be vagyok szarva, akkor is be voltam. :S mitől lehet??

valakinek volt már ilyen/ilyesmije?

#here #megfordulás #megfordult here
2014. júl. 15. 21:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

na annyit beszéltünk róla, hogy ma megint úgy állt

és mindig csak a jobb

2014. aug. 4. 03:40
 22/27 anonim válasza:
Szia. Megododott a problemad? Nekem is mostanaban ezt csinalja. Regebb is volt, de most tunt fel inkabb vagy most kedzdte megint, mert kezdett fajni egy hosszabb biciklizes utan.fel fazasra gyanakodtam,voltam urologusnal is.o ondozsinor gyulladast allapitott meg, persze akkor rendesen allt a here. Most is erzek olyan zavaro erzest.... Rajottem, konnyen vissya tudom forditani, a mellekheret cseppet oldalba eltolom s tovabb o intezi. Higy ey a zavaro erzes ettol vane mar 5 hete, azt nem tudom meg
2014. aug. 26. 14:24
 23/27 A kérdező kommentje:

Nna, kellett erről annyit beszélni :S :D

utolsónak:

Szia!

Részben megoldódott, már ritkábban csinálja, remélem egyszer abba hagyja a forgolódást. Nálam nem találtak se ondóvezeték gyulladást, se ilyesmit.. Nemtudom mitől lehet.. Ha esetleg megoldódott a problémád , kedves utolsó, oszd meg velem/velünk hogy mi volt a baj, vagy h miként sikerült megoldani :)

2014. okt. 11. 14:46
 24/27 anonim ***** válasza:
azért érdekelne, hogy tud a here felfázni
2014. okt. 11. 14:50
 25/27 A kérdező kommentje:
felfázni ? Oo ezt hogy érted és miért írtad? :o
2014. okt. 12. 22:47
 26/27 anonim válasza:
Kerdezonek: azóta voltak kimwradasok de most sem gyogyultmeg. Fordul most is el. Van hogy egyszer egy féle sem máskor mások felé. Nektek is igy van? Tavaly augusztustol van ez a problémám. Lagyekservem is van, azt mondta egy orvos. Lehet attól is.
2015. máj. 5. 15:18
 27/27 anonim válasza:
Nekem is meg szokott fordulni néha az egyik herém, egyből elkezd fájni, mert ő jelzi, hogy nem jól áll, és rohanok a mosdóba, valahogy óvatosan, egy kis rásegítéssel visszafordítani!
2016. jan. 9. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!