A herém 180fokban megfordult, vagyis "hátraharcot" csinált. Mit csináljak? (bővebben lent. )
Volt már ilyenem, elmentem ügyeletre, utána be sürgősségire, ahol meg is ultrahangoztak, de kb utána visszafordult magától (kb 2 órával utána, h észrevettem). Mit csináljak ? :/ nagyon be vagyok szarva, akkor is be voltam. :S mitől lehet??
valakinek volt már ilyen/ilyesmije?
Azt tudom, hogy pokoli fájdalommal jár. Van aki lábra se tud kb állni.
De ahogy lenézek a zacsimra, és ahogy ott lóg, látszik, h a bal herém fordítva van. Oo
Nagyon minimális van, de ez volt a múltkorinál is.
Azt tudom, h mozognak, na de 180 fokban meg is fordulnak?? elöl van a mellékherém. Látszódik, hogy fordítva van, illetve meg is tapogattam óvatosan.
Sürgősségin voltam, hajnali 4kor. (nem, nem arra keltem, h megfordult, se semmire, szimplán nem aludtam, és olyan fél3kor vettem észre)
Ultrahangos papíron az áll, hogy: normális nagyságú mind2 here, homogén echoszerkezetű. Keringés jelenleg mindkét oldalon detektálható.
a másik papíron olyan van, hogy: A scrotum nem duzzadt, nem vörös.
meg a javaslatnak: jegelés,borogatás, ha kell fájdalomcsillapító.
Hát nem igazán, akkor olyan 1 óra múlva se fordult vissza, azért mentem ügyeletre. De hát nem tudtak mit mondani, még meg is lepődtek mind3 helyen (itteni ügyelet, sbon: ultrahangos doki, meg aztán egy másik doki) amikor mondtam, illetve látta az egyik doki.
Pénteken valószínűleg elmegyek, mivel most is aggaszt , remélem reggelre vagy hamarabb rendbe lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!