A herém 180fokban megfordult, vagyis "hátraharcot" csinált. Mit csináljak? (bővebben lent. )
Volt már ilyenem, elmentem ügyeletre, utána be sürgősségire, ahol meg is ultrahangoztak, de kb utána visszafordult magától (kb 2 órával utána, h észrevettem). Mit csináljak ? :/ nagyon be vagyok szarva, akkor is be voltam. :S mitől lehet??
valakinek volt már ilyen/ilyesmije?
néha nekem is előfordul
ha melegbe kerül, és jól lóg akkor magától visszaáll
egyébként nem ez a herecsavarodás, hanem amikor az ondózsinór megcsavarodik a tengelye körül tehát mint amikor egy zsinórt összepödörsz
legalábbis ha jól értem
neked inkább előre vagy hátrafelé felfordult
de mondd ha nem igy van
ha jól lóg akkor némi rásegítéssel helyre tudod húzni, de csak finoman és inkább rázogatva, helyre all magától
milyen alsót hordasz?
ja és annyit hogy ilyenkor ugye nem az ondózsinór tekeredik, hanem maga a heréd fordul fel, ergo eszedbe ne jusoon megcsavarni az ondózsinórodat
meleg viz, üldögélés amikor jól lóg helyreáll magától ha nem akkor meg kézzel picit segítesz
de tényleg csak akkor ha az van amire gondolok
Hát úgy állt, hogy a mellékhere volt a farkam felől, a herém meg belül.. normál esetben ez fordítva van Oo
reggelre visszaállt, de olyan 5-fél 6kor voltam fent, akkor még nem állt vissza, de negyed 8ra már oké volt. :o
Boxert hordok, néha egy picit lazábbat, néha meg ami "tapad" .. melyik lenne az ideális? Oo
a jó isten se tudja, inkább a szoros talán
egy időben nekem is sokszor előfordult, de aztán valahogy elmúlt
mondjuk átálltam feszülősebb boxerre, de korántsem biztos, hogy ez hatásos
mit mondott az orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!