Mikor lehúzom a bőrt a péniszemről nagyon fáj, mikor már teljesen lehúztam se tudom pár másodpercnél tovább úgy hagyni. El kell mennem ezzel orvoshoz vagy hagyjam?
Valószínű rövid fitymafék és/vagy fitymaszűkület. Orvoshoz menj, szüleidnek nem kell elmondanod, nem muszáj.
17/f
Nem elég tág a bőr,krémezéssel könnyebben menne hátra,
Nem kell ott maradni a bőrnek,szinte azonnal megy vissza a helyére.Ezzel az orvos sem tud mit kezdeni .
1-2 hétig canesten gombaölő krémmel kellene kenni,de az az igazság,hogy mindenféleképpen dokihoz kell vele menni mert jobb nem lesz,és vannak esetek amikor műteni kell :)
Nyugodtan kérd a szüleid segítségét!Nem gáz ,ez van! Nyugi!A lényeg az hogy dokihoz eljuss mert ha nem akkor csak rosszabb lesz!
Urolgushoz egyedül is elmehetsz,vagy baráttal,más családtaggal,a kísérőd várjon meg a váróba,ha csak nem igényled hogy vizsgálat alatt vele legyen,nem kell hozzá beutaló,és a helyi kórházban ingyenes a vizsgálat,csak a rendelési időt kell megnézned interneten,ill ha van pénzed akkor magánrendelésre is elmehetsz,akkor nem kell várakozni se nagyon.
Az orvos megvizsgál és akkor meg tudod mi is a gond pontosan ,ill nem kell elsietned azt sem hogy milyen megoldást választasz.
5. kérdezőnek:
A bőr szűk rajta
szóval ha le akarom húzni érzem, hogy szorít
Köszönöm mindenki válaszát
Akkor fitymaszűkületed van. Ha erős fájdalommal jár, a hátrahúzást erőltetni nem szabad!
Urológushoz kellene fordulnod! A vizsgálatra egyedül is elmehetsz, de ha valamilyen beavatkozásra lenne szükség, ahhoz a szüleid beleegyezése is kelleni fog! Tehát szerintem beszélned kéne erről velük is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!