Szerintetek Miért Van az hogy a péniszemről huzom [Hátra-Előre] Bőrt És Nem megy hátra? Fáj amikor hátra huzom Pls irjatok Commentet
Eroltetes nelkuli gyakorlast javasolnek, furdes utan, amikor puha a bor es esetleg kremmel segiteni. Ha fiatal vagy, ha a fityma belso, erzekeny resze nincs berepedezve, meg nem ment tonkre, akkor sikerulhet. Ha enyhe a szukulet.
Ha nem, akkor kellhet beavatkozas valoban. Mereven is gond nelkul kell tudni hatra es elore huzni a bort.
Szerintem igenis fiatal vagy. Itt van a konkrét példa arra, hogy anyukád, amikor még megtehette volna, rendesen lehúzogatja baba és kisgyermek korodban a bőrt róla.
Nem baromkodok.
Nekem is kisfiam van. Soha nem erőltettem, addig húztam, ameddig szükségszerű volt és fájdalommentes neki, de másfél éves és nagyon szépen lejön a bőr teljesen. Erre nagyon kell figyelni.Viszont van egy másik anyuka ismerősöm és neki nem mutatták meg rendesen hogyan kell ezt csinálni. Ott valószínűleg beavatkozásra lesz szükség a közeljövőben, 4 éves gyereknél.
Ha az előttem szólók bármely tippje nem jön be, érdemes lenne megnézetni, hogy későbbiekben ne legyen baj, bármennyire is ciki.
Fitymaszükületed vagy fityma letapadásod lehet.otthoni módszer hogy meleg vízben minden nap óvatosan tornáztatod a fitymád,húzkodod előre-hátra,ameddig tudod,de nem durván vagy erőltetve és mindig kicsit hátrább tudod majd húzni.De nagyon óvatosnak kell lenni,csak annyira szabad hátrahúzni amennyire tudod,ha nagyon fájnak,vagy sebesedni,repedezni akarna a makkod akkor nem szabad csinálni.
Ha nem válik be és semmi javulást nem látnál,éreznél(tehát hogy könnyebben tudod hátra ((a makk mögé kellene tudni az egészséges nemiszerv esetén normál esetben a fitymát húzni,mereven és lanakdtan is))húzni és kevésbbé fáj és feszül a fityma húzogatásnál.
Tehát ha ez nem válik be akkor egyedül is elmehetsz urologushoz oda nem kell beutaló,csak elmész a helyi kórházba urológia rendelésre és megnézeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!