Le akartam vágni pár szalat a péniszemről, és megcsúszott az olló, és kivágtam egy kis darabot a bőrömből. Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 19:23
2/12 BlackSword válasza:
Csak nem láthatósági nyírás lett volna???
3/12 anonim válasza:
A farkad mitől különbözik pl az ujjadtól?
Az is begyógyul ha megvágod, nem?
4/12 anonim válasza:
ha nem vérzel nagyon akkor nincs gond :D
de ugye nem a makkodból vágtál? XD
5/12 anonim válasza:
Fertőtlenitsd le, azt várj, ha nem fertőzödik el,akkor begyógyul a seb. Szerintem semmi bajod nem lesz..mondjuk most kimélheted még a seb begyógyul.
6/12 anonim válasza:
Tee ritka ügyetlen ember vagy. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A seb nem nagy kb. olyan mint amikor valaki letépi a vízhólyagot. És már épphogy csak vérzik, mert lefertőtlenítettem alkohollal. Ja és az normálos hogy elég piros a farkam ott ahol vágtam?
2014. ápr. 10. 19:32
9/12 anonim válasza:
Kissé gyulladt a környéke,elfog múlni .
10/12 anonim válasza:
Elsőre mit olvasok: le akartam vágni a péniszem... de ez se semmi, amúgy ne parázz, semmiben sem különbözik attól, mintha megvágnád az ujjad. Piros, fájdogál, aztán meggyógyul, bár addig ne szexelj, az óvszer nem biztos, hogy jót tesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!