Jövőhéten lesz fitymaszűkületi műtétem, mi fog történni?
Ma voltam urológus-nál és megállapította hogy fitymaszűkületem van. Elvileg jövőhéten lesz műtétem de nem mondta hogy mit fognak csinálni... Elkezdtem a neten kutakodni de itt most sokan azt írják hogy teljesen körülmetszik és az viszont elront mindent... mit fognak akkor most csinálni? mennyek el még1szer és kérdezzem meg mit csinálnak velem? vagy majd ott megkérdezem műtét előtt? vagy direkt szólni kell hogy nem szeretnék teljes körülmetélést? Esetleg nézessem meg egy olyan orvossal aki nem egy rossz hírű kórházban dolgozik? Van esély rá hogy magától meggyógyul a fitymaszűkület? A műtétnek lesz valami mellékhatása? mennyi a felépülési idő? hogy fog utána kinézni a péniszem? milyen műtéti beavatkozások vannak és miket csinálnak általában?
Bocsánat a sok kérdésért.. kicsit sokkolva vagyok, előre is köszönöm a válaszokat 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!