Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyibe kerül egy fitymaszűkü...

Mennyibe kerül egy fitymaszűkületi műtét?

Figyelt kérdés
Olvastam egyes fórumokon, hogy van hogy ingyen megcsinálják (ha urológushoz megyünk el), olvastam azt is, hogy 30 - 100 ezer ft-ig terjedhet. Mi az igaz?

2013. jún. 6. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Tb teljesen ingyenes,életkortól független .Semmivel sem

bánnak rosszabbul,mintha magánorvosnál történne a műtét .

2013. jún. 6. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Hála Istennek!

És a műtét során mennyire fog fájni? Érzéstelenítenek?

Lehet, hogy valakinek ezek a kérdések elég bugyuták, de én még egy ilyenen nem voltam és ismerősöm sincs, akinek lett volna ilyen műtétje. Így sajnos nem sokat tudok erről, többi fórumba is irkálnak mindenfélét hogy 30 meg 100 ezrekbe kerül, közbe meg lehet ingyen is megvan.

2013. jún. 6. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg ha csak épphogy nem teljesen tudom hátrahúzni, akkor milyen fajta műtét javasolt? Csak mert vannak elvileg olyan orvosok akik teljesen körülmetélnek, én azt meg nem akarom.
2013. jún. 6. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Hali!

1.) Hány éves vagy?

2.) MILYEN fitymaszűkületi műtéti mód érdekelne?

3.) SzTK-s vagy magánpraxisról beszélsz, ami 30-100eFt elvégzendő, akkor is MILYEN beavatkozás esetén?

4.) Van érvényes társadalombiztosításod?

Üdv: EE

2013. jún. 6. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nyilvánvaló hazugság, hogy egy magánorvosnál ugyanolyan ellátást kapsz, mint az SZTK-ban. El ne hidd már, hogy csak a szebb falfestés és a kedvesebben mosolygó nővérek a különbség.

A szüleim engem elvittek az SZTK-ba, szűkülettel, ott azt ajánlották, hogy csak a teljes körülmetélés lesz a jó, levágták az egészet és iszonyú rondán, próbáltam jogi úton elérni pár dolgot, kártérítés, miegymás, amiből legalább egy kicsit tudnék kezdeni valamit, valami helyreállító műtét... mert az nem lesz olcsó... de esélyem sincs.

Mindenki azt mondja, hogy "miért nem mentél magándokihoz". Most annak örülnék, ha 100ezerből meg tudnám oldani, de ez nem százezer lesz.

Ennyit az első válaszoló bullshitjéről....

2013. jún. 7. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Magándokinak meg csak az számít, hogy meglegyen a pénz. Onnantól maximálisan leszarja szerintem, hogy neked jó-e vagy sem.

Mindenesetre kedves Kérdező, EE kérdéseit pont én is feltettem volna, úgyhogy kíváncsian várom a válaszaidat :)

2013. jún. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!