Mennyibe kerül egy fitymaszűkületi műtét?
Tb teljesen ingyenes,életkortól független .Semmivel sem
bánnak rosszabbul,mintha magánorvosnál történne a műtét .
Hála Istennek!
És a műtét során mennyire fog fájni? Érzéstelenítenek?
Lehet, hogy valakinek ezek a kérdések elég bugyuták, de én még egy ilyenen nem voltam és ismerősöm sincs, akinek lett volna ilyen műtétje. Így sajnos nem sokat tudok erről, többi fórumba is irkálnak mindenfélét hogy 30 meg 100 ezrekbe kerül, közbe meg lehet ingyen is megvan.
Hali!
1.) Hány éves vagy?
2.) MILYEN fitymaszűkületi műtéti mód érdekelne?
3.) SzTK-s vagy magánpraxisról beszélsz, ami 30-100eFt elvégzendő, akkor is MILYEN beavatkozás esetén?
4.) Van érvényes társadalombiztosításod?
Üdv: EE
Nyilvánvaló hazugság, hogy egy magánorvosnál ugyanolyan ellátást kapsz, mint az SZTK-ban. El ne hidd már, hogy csak a szebb falfestés és a kedvesebben mosolygó nővérek a különbség.
A szüleim engem elvittek az SZTK-ba, szűkülettel, ott azt ajánlották, hogy csak a teljes körülmetélés lesz a jó, levágták az egészet és iszonyú rondán, próbáltam jogi úton elérni pár dolgot, kártérítés, miegymás, amiből legalább egy kicsit tudnék kezdeni valamit, valami helyreállító műtét... mert az nem lesz olcsó... de esélyem sincs.
Mindenki azt mondja, hogy "miért nem mentél magándokihoz". Most annak örülnék, ha 100ezerből meg tudnám oldani, de ez nem százezer lesz.
Ennyit az első válaszoló bullshitjéről....
Magándokinak meg csak az számít, hogy meglegyen a pénz. Onnantól maximálisan leszarja szerintem, hogy neked jó-e vagy sem.
Mindenesetre kedves Kérdező, EE kérdéseit pont én is feltettem volna, úgyhogy kíváncsian várom a válaszaidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!