11 évesen 142 centi nagyon kicsi?
Ez nem véletlen amit a kérdező fiú írt,ha megnézed az osztály fotókat 5-6 osztályról akkor ott nem igazán 140 cm magas emberkék fognak visszanézni.Most is járok sulik közelébe,nem egy rokonom volt és mind 11 évesen 150 cm felett voltak és magasság szerint középen álltak vagy hátrébb kicsivel.
Aki 140 cm volt az a legkisebbek közé tartozott.
NIncs utána járás,a statisztika az számomra nem feltétlenül tükrözi a valóságot.
De én ezt láttam mivel 2 általánosba jártam,aztán szakközépbe is,ott is volt pár osztály,az első általánosom városi suli volt,ott több osztály indult,a vidéki általánosba csak 2 osztály volt,de láttam hogy kb mekkorák,meg a rokonoknál is,plusz szoktak képeket mutogatni és sem igen alacsonyakat látok.
De írtam ezek a megfigyeléseim.
Nem ijesztek meg senkit a kérdező kis srác is leírta hogy az apukája is alacsony,tehát tisztába van vele,hogy apukája se egy magas ember és maga kérdezte meg hogy nagyon kicsi e,tehát érzi ő is és tapalsztalta hogy alacsonyabb az átlagnál.
De írtuk többen is hogy fog még nőni.
Nagyon alacsony vagy,bár legalább nőttél 6 cm,a 11 évesek szoktak 150-153 cm magasak lenni.
Elég kicsi vagy,de még csak 12 évese,annak sokall rosszabb aki 13-14 évesen 150-155 cm.
Remélehetőleg,mert normál esetben a fiúk 13 évesen megnyúlnak neked is szerencséd lesz.
Kicsi,de még nem annyira vészes.Időnként ha nősz emeld ki a kérdést.
Apukád milyen magas?
A fiúk kb olyan magasra nőnek vagy kicsit magasabbra mint az apjuk így megtudhatod milyen magas leszel várhatólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!