13,5 cm - es péniszem állva, lankadtan 3-4 cm es ez nagyon kicsi 16 évesen? (nemsokára 17 éves leszek)
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 19:13
1/5 anonim válasza:
Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D
A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ(:
2013. okt. 6. 19:17
3/5 anonim válasza:
Ez sem kicsi,és szerintem még nő is valamennyit.
Amíg a kamaszkorod tart,a nemi érésed nem fejeződik be,addi a növekedése is tart.
4/5 anonim válasza:
jó ez. tévedés, hogy minden nő a nagy farkat szereti.
engem pl. kidörzsöl, és szopni is a normált szeretem jobban.
5/5 anonim válasza:
én is január másodikán leszek 17 és nekem 18,5, de ne csüggedj, mert a szexben a nagy farok nem mindig előny! pl a csaj ordít, mert fáj neki! meg nem tudod normálisan benyomni szóval ez csajfüggő ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!