Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha sok kicsi rendszertelen...

Ha sok kicsi rendszertelen összehúzódásom van, akkor nemsokára jön a babucim? Milyen az, amikor az IGAZI fájások jönnek?

Figyelt kérdés
37 hetes 5 napos vagyok. 3 ujjnyira kivagyok már tágulva (azt nem tudom, hogy külső vagy belső, mert nem mondta a doki) és reggel óta ezeket a jósló fájásokat, keményedéseket érzem kb 10 percenként, de van hogy hamarabb, pár másodpercre. Eddig nem volt ennyiszer keményedésem. Nincs hasmenésem, nincs fészekrakó ösztönöm, semmi ilyen "előjel" csak egy kicsit kábának érzem magam. Ja és nagyon erős kocsonyás folyásom volt most az előző 5 napban, de ma már ezt nem tapasztaltam.
2009. jan. 7. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam már 30 hetesen elkezdődtek a keményedések és a 39. héten szültem. észre fogod venni ha már beindul a szülés, az igazi fájások. Ez leht nálad josló fájás is, ami akár 2-3 héttel elöbb jelentkezik. Dia
2009. jan. 7. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

A kocsonyás folyás lehet a nyákdugó -ami a méhnyak felpuhulását jelzi- de nem mérvadó mert van aki rá két hétre szül van aki másnapra rá.

Az igazi fájások rendszeresek és hogy úgy mondjam lélegzetelállítóak . Meg lehet különböztetni a jóslóktól mert ott még tudsz beszélni és mosolyogni közben de a szülési fájásnál legyen az akárhány perces már nem. Attól függ hogy fogja fel az ember nem feltétlenül fájnak csak kellemetlen és arra késztet hogy hagyj mindent félbe és lazítsd el magad közben ne akarj ellene tenni semmit mert úgy sokkal rosszabb és még el is fáradsz közben nyugodtan egyél mert erő és kitartás kell hozzá. A hasmenés meg a fészekrakó ösztön nem mindenkinél jelentkezik.

Ha tudod írd a fájásokat így láthatod hogy milyen időközönként jönnek és feltünik ha van bennük rendszer.

2009. jan. 7. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a kocsonyás váladék semmiképp nem a nyákdugó, mert az egyszerre jön ki és nem több napig folyamatosan. Szóval ne aggod, mert érezni fogod ha menni kell!
2009. jan. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!