Kandúrkám nemsokára 6 hónapos lesz, de néha rájön vmi és akkor rohangál össze-vissza a házban, azért csinálja mert még kicsi?
Olyan édes olyankor, meg tudnám zabálni. Csináltam olyat h feküdt a szobámban, én meg el kezdtem a házban egyik szobából a másikba szaladgálni, aztán kedvet kapott ő is, és fogócskáztunk.
Nektek van hasonló kedves sztoritok?
Ismerős...:D
Enyémnek ilyenkor szokott koppanni a feje a szék lábában vagy ilyenkor szokott elcsúszni és nekicsattanni a falnak...:D
:D
most nyugodtan alszik, majd este biztos átvált:D
nagyon aranyosak tudnak lenni.
amúgy mikor növik ezt ki?
Nem próbáltátok ki, hogy mit csinálnak egy zacskóval? Sima zacsit (amilyet mondjuk a tescoban kapsz) tedd le elé, kb. 2 mp-en belül benne lesz a macska, legalább is az enyém akármilyen zacskóba képes belemászni, ha kicsi a zacskó, akkor csak a fejét dugja bele...:D Általában utána belülről elkezdi tapogatni a zacskót, és élvezi, hogy csörög.
Dobozzal ugyan ez a helyzet:D
Ha már doboz: [link]
Homályos, mert futtában kaptam le :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!