Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 11 évesen 142 centi nagyon kicsi?

11 évesen 142 centi nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 10:59
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

A genetika nem így működik, olvass kicsit utána! Az, hogy Te mit figyeltél meg, még nem sokat számít.

Már a múltkor is elmondtam egy hasonló kérdésnél, hogy a percentilisek nem azt a százalékot jelölik, amire te gondolsz! Ha nekem nem hiszel, kérlek legalább nézz utána és ne vezesd félre a fiút! Ezek a százalékok itt azt jelölik, hogy a mintában a vizsgált személyek ennyi százaléka kisebb, mint az adott érték.

Tehát pl. a 11 éves fiúk 75%-a kisebb, mint 148,69 cm vagy a 13 éves fiúk 90%-a kisebb, mint 167,65 cm.

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy az általad említett átlagmagasságot hol olvastad? Bemásolnád a forrását, mert érdekelne és sajnos erre a kérésemre már múltkor sem kaptam választ!

2014. máj. 7. 19:05
 12/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát az apám nem valami magas 171 cm.. De a tesóm 178 cm-re megnőtt.
2014. máj. 8. 09:01
 13/46 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy fiú vagyok..
2014. máj. 8. 13:33
 14/46 szamo77db ***** válasza:
Biztosan fogsz még nőni. Hiszen csak 11 éves vagy. Én egy olyan kis vézna, ügyetlen kölyök voltam, tesi órán rajtam röhögött az osztály. Most 183 vagyok, a súlyomról meg annyit, hogy fogynom kéne vagy 15 kilót. Nem lesz semmi baj veled, majd meglátod!
2014. máj. 9. 06:47
 15/46 A kérdező kommentje:
Hát súlyommal nem hiszem hog ykomoly baj lenne 35 kg vagyok
2014. máj. 9. 10:09
 16/46 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! :)
2014. máj. 9. 10:13
 17/46 szamo77db ***** válasza:
Majd lesz nagyobb az étvágyad, mikor hirtelen fejlődni kezdesz. Abban az időben én megettem két, tenyér nagyságú rántott húst, köretnek egy hatalmas adag sült burgonyát, utána egy Rigó Jancsit és egy kis üveg Pepsit. Mégsem híztam el. Nőttem, izmosodtam, le kellett cserélni a ruhatáramat, stb. Nem kell izgulni, majd eljön szépen minden magától. De figyelj magadra, el ne hízz, mert aztán pokol a legkisebb fogyás is! Minden jót neked!
2014. máj. 10. 08:44
 18/46 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :)
2014. máj. 10. 09:30
 19/46 anonim ***** válasza:

Ja bizonyos dolgokban igazad van,de statisztikai táblázatra nem lehet adni,nem tudni éppen akár milyen térségben néznek körül,hány embert is mérnek meg és sokszor elavultak a számok is.

Egy igen egyszerű példát mondok rá amikor én suliba jártam általánosban(sőt középsulira is igaz,utóbbiban a két évfolyam csak) mindenből kettő vagy három évfolyam volt,én esetembe kettő.Tehát az én osztályomba elég magas fiúk jártak,de a lányok is magasak voltak és más téren is fejlettek érted gondolom,a másikba meg nagyon alacsonyak és sok volt a fejlettlen,honnan tudom a legjobb haverom is odajárt és kezd 12-13 évese korban már központi kérdés lenni ez a téma.

Tehát ha az én osztályom nézik akkor az jön ki magasak,ha a másikat akkor csupa alacsony,akik 8. után kezdtek nyúlni csak.De ha az alattuk lévőt 2 osztállyal ott mindegyik igen alacsony volt,akik meg alattunk csak egy osztállyal voltak akkorák voltak majdnem mint mi.

Meg falun például több alacsony embert látok mint városba,lehet mert kisebb térség,kevesebb ember,sokszor falun belül,vagy szomszédos falun belül házasodva.

De ezek csak észrevételek mondom nincs adat hozzá,de statisztikába nem hiszek.

Statisztikára egy másik témába hozzok még fel példát na az van hogy név nélkül lehetet középsuliba kitölteni adatlapot,meg 8.-asokkal töltötték ki,cigi,sex,pia stb.,cigizni csak kocabagosok voltak többnyire,napi pár száll,de nem komolyan szívták doboz számra,inni bulin,de ritkán volt nagy berugás,mert ahhoz hogy ne érezzük jól magunk csak ha keményen iszunk akkor ott már bibi van,sexnél meg mindenki hazudott,mintha mindenki olyan tapasztalt lett volna.Pedig ha itt is olvasunk akár férfi,akár női résznél sokan vannak akiknek 18 évesen még nem volt komoly kapcsolatunk,sem egyéb és szerintem még nincsenek lemaradva.Most gondold végig hogy név nélkül kamuztunk.

Ha megkérdezik név nélkül statisztika miatt is akár kinek mekkora:-) van ott is sokszor hazudnak.

De igazad van sok mindenbe.Persze a gének fontosak,hiszen egy távolabbi ős génjei is visszaüthetnek.Erről egy furcsa story jut eszembe,tv-be láttam szóval fehér párról van szó és lett egy fekete babájuk,férfi mindjárt azt hitte hogy a nő megcsalta,de a dns megmutatta nem,hanem a nő dédmamája igazi,eltitkolt apja volt fekete,a dédi meg fehér színnel jött a világra,de a fekete bőr dns-ét hordozta magába és pár generációval odébb ütött vissza.Jó mi?

Tehát igazad van hogy a nagyszülők génjei is fontosak,de tényleg az a tapasztalat hogy ritka hogy a gyerek az apánál kisebbre nőljön meg.

2014. máj. 10. 17:25
 20/46 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Csak kicsit vagy kisebb és biztos fogsz nőni még,de nem biztos hogy túl magas leszel,bár vannak kivételek amikor akár fél fejjel is túl növi a fiú az apját.A 171 cm magasság az eléggé biztos hogy elfogod érni,de még magasabbra is nőhetsz.

2014. máj. 10. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!