Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 11 évesen 142 centi nagyon kicsi?

11 évesen 142 centi nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 10:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

A személyes tapasztalataid és a mért, reprezentatív(!!!) adatok között óriási a különbség! A nagyobb kutatóintézetek statisztikáiban nyugodtan megbízhatsz, mert ezek úgy vannak kitalálva, hogy az egész társadalomra nézve igaz és megbízható adatokat tükrözzenek (nézz meg pl. egy választási előrejelzést)! 2007-es adatok pedig nem nevezhetőek elavultnak!

Átlagról beszélni és fals adatokat közölni bármilyen valós háttértudást nélkülözve (hasraütés-szerűen), nem túl szerencsés, mert ha a kérdező nem ellenőrzi őket, még elhiszi és azt a hibás következtetést vonhatja le, hogy vele valami nincs rendben!

2014. máj. 10. 17:50
 22/46 anonim ***** válasza:
Részben igazad van,de most indulj ki onnan hogy hányan írják hogy ekkora meg ekkora vagyok és az osztályból a legkisebb,mindenki fél fejjel majdnem magasabb és ha meg az adatokat nézed akkor a statisztika szerint az átlagnál csak 3-4 cm-vel alacsonyabb,miközben az őt körülvevő korosztálynál fél fejjel.Érted mire gondolok úgye?
2014. máj. 16. 16:55
 23/46 anonim ***** válasza:
Csak reprezentatív kutatások eredményéből szeretnék kiindulni. Innentől kezdve pedig az általad leírt eset nem jelent mást, minthogy abban az osztályban véletlenül sok olyan gyerek van, aki magasabb az átlagnál.
2014. máj. 16. 18:26
 24/46 A kérdező kommentje:
Hát az én osztályomban is vannak ilyen gazdagok, (szépek, de hát elég nagy az ego-juk..) pl van egy az osztály legszebb lánya az is ilyen, és 163 centi. Azt mondta még tetszenék is neki ha egy kicsit magasabb lennék xD. Szóval vannak azért ennek hátrányai..
2014. máj. 16. 19:22
 25/46 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy csak idő kérdése és magasabb leszel! ;-)
2014. máj. 16. 22:59
 26/46 A kérdező kommentje:
köszi a jó tanácsot! xD
2014. máj. 17. 10:32
 27/46 anonim ***** válasza:

Ja részben igazad van,de pont emiatt hogy szereinted az átlagtól csak 2 cm-re van lemaradva a kérdező,amit én nem így tapasztalalok,kérdezzük most meg a kérdezőt is.

Kérdező!

Az lenne a kérdésem hogy a többi osztálytárs,előbb vegyük a fiúkat alapul,majd a lányokat,kb mennyivel magasabbak nálad?

A tornasorba te hol állsz?

2014. máj. 25. 18:46
 28/46 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, hogy Te mit tapasztalsz... A reprezentatív magyar átlag akkor is az marad, amit a szakértők mérnek és nem azok a számok, amiket Te random kitalálsz. Nem szerintem van 2 centivel lemaradva, hanem egy kutatóintézet szerint!

Ha továbbra sem érted, hogy mi a különbség a személyes megfigyelések és a valós átlag között (amit sajnos egyértelművé tettél azzal, hogy továbbra is erősködsz a srác osztályának magasságával), azon én már nem tudok segíteni!

Ha a fiú azt válaszolná, hogy 11 évesen az osztályában mindenki sokkal magasabb, mint ő, az az átlagon továbbra sem változtatna.

2014. máj. 25. 20:46
 29/46 anonim ***** válasza:

Értem mit mondasz és nem is veszekedni akarok,mert értetlenkedni,de erre most én kíváncsi vagyok.

De a statisztikába nem hiszek,ahhoz nagyon sok embert kellene megnézni és az egyes nációk is számítanak.Én felnőtt romák között kevés magasat láttam,ahogy ázsiaika között is.

Én alacsonynak tartom a srácot,de nem vészesen,de ez személyes vélemény,ahogy az olyan 13 éveseket is akik nem érik el a 160 cm-t.De ez most személyes kérdés a kérdezőhöz.

2014. máj. 25. 20:55
 30/46 anonim ***** válasza:

Elhiheted, hogy veled ellentétben ők nagyon sok fiú magasságát lemérték és nem csak egy városban (akkor nem lenne reprezentatív)!

Nincs semmi baj a véleményeddel, ameddig nem kész tényként közlöd. De sajnos eddig egyetlen kérdésnél sem tetted hozzá, hogy az általad mondott számok csak tippek a megfigyeléseid alapján és mindenféle vizsgálatot, utánajárást és tényszerűséget nélkülöznek!

2014. máj. 25. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!