Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megvagyok ilyedve. Mi lehet ez?

Megvagyok ilyedve. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ferjemet novemberben lagyekservvel mutottek.1honapja ha hideg van a golyoi felhuzodnak az also hasfalahoz s nagyon feszit neki.egy 3hete elkezdett megnoni a jobb oldali zacskoja s mara mar 2x akkora mint a baloldali es be van kemenyedve neki.olyan mintha korbe venne valami.de nagyon kemeny s alol egy kis dudor is erzodik.tegnap mar panaszkodott h mar erzi a bal oldalon is.orvoshoz sehogysem tudom ravenni h menjen el .szerintetek mi lehet ez?nagyon meg vagyok ilyedve .kerlek irjatok
2014. ápr. 30. 14:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
:( nem tudom mitevo legyek
2014. ápr. 30. 16:38
 22/25 anonim ***** válasza:
26%

Írtak neked sok érdekeset,de igazán nem is néztek utána ,hogy mit is .

4 es herecsavarodást emlit.Ez olyan fájdalommal jár,hogy már a kórházban lenne,ha akarná ,ha nem .Az orvosi segitség is csak 6 órán belül segitség,mert utána már a here elhal ,és el is távolítják .

10 es a hereviszér nem arról szól amit írtál .Elsődlegesen a herék vénái záródnak el,majd ezt követőleg a herék belső erei tágulnak ki.Kezd a véráramlás megszűnni benn.A heréknek van védelmi burka is ,ez is feltud telni folyadékkal .Ezt orvos tudja megmondani,így van e.

A herék működése viszont normális ha hideg van.A zacsi húzza fel őket,hogy az optimális hőmérsékleten legyenek .

2014. ápr. 30. 18:45
 23/25 anonim ***** válasza:
59%
Az a baj tudálékos, lepontozó bunkókám, hogy nem is írtam a 10. hsz-ben herevisszérről hanem herevízsérvről. Esetleg gyakorold az értő olvasást.
2014. ápr. 30. 19:09
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

Kedves 23 as,én pedig jelzem a Moderátornak,aki ilyen szóhasználattal él mások iránt,mint te ,annak nem kell itt lenni,rontani ezt a kategóriát .

Olvasd el a gyakori kérdések szabályzatát is .

2014. ápr. 30. 20:12
 25/25 anonim ***** válasza:

jo eséllyel sérve van, kétszeresere dagadt a zacskója, fajdalmai vannak, de nem akar orvoshoz menni

minek is, jobb meghalni az ilyenek miatt, mint az őskorban

a férjed HÜLYE

2014. máj. 1. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!