Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megvagyok ilyedve. Mi lehet ez?

Megvagyok ilyedve. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ferjemet novemberben lagyekservvel mutottek.1honapja ha hideg van a golyoi felhuzodnak az also hasfalahoz s nagyon feszit neki.egy 3hete elkezdett megnoni a jobb oldali zacskoja s mara mar 2x akkora mint a baloldali es be van kemenyedve neki.olyan mintha korbe venne valami.de nagyon kemeny s alol egy kis dudor is erzodik.tegnap mar panaszkodott h mar erzi a bal oldalon is.orvoshoz sehogysem tudom ravenni h menjen el .szerintetek mi lehet ez?nagyon meg vagyok ilyedve .kerlek irjatok
2014. ápr. 30. 14:30
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Ja es nagyon faj neki
2014. ápr. 30. 14:31
 2/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most nem lágyék, hanem heresérve van. Csak jó lenne felkeresni egy dokit, ha nem akar kínlódni még hetekig amíg úgyis kénytelen lesz menni. Arról nem is beszélve, hogy ki tud záródni a bél, és akkor annyi.

Látjátok testvérim ennyi az élet.

Szerintem mutasd meg a kérdésedet, és a válaszokat, csak rászánja magát.

2014. ápr. 30. 14:36
 3/25 anonim ***** válasza:

iJed

Ebben csak orvos tud neki minél előbb segíteni!!!

2014. ápr. 30. 14:36
 4/25 anonim ***** válasza:
78%

Lehet herecsavarodás is, ami azért szupi, mert ha 3 hetes akkor már tuti elhalt és azért érzi a másikon is mert egy elhalt szerv elrohasztja a mellette levőt is.

Nagyon okos férjed van, gratulálok, sok boldogságot.

2014. ápr. 30. 14:40
 5/25 A kérdező kommentje:
Sajnos mikor lagyekserve lett akkor is tobb mint 1honapig huzta mire ra tudtam venni hogy menjen el dokihoz s vegul muszaly volt neki
2014. ápr. 30. 14:44
 6/25 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy minél előbb megy, annál hamarabb gyógyul, ez magától nem fog elmúlni és a késlekedés veszélyes lehet. Érthetetlen, hogy a férfiak legkényesebb szervüket nem tartják becsben.
2014. ápr. 30. 14:50
 7/25 anonim ***** válasza:

Számomra az is érdekes, hogy a férjednek ( a te leírásod alapján) 2 zacskója van:" jobb oldali zacskoja ".

Bár, hogy a kérdésre is válaszoljak, mint hererák túlélő: menjen el orvoshoz sürgősen!! Lehet hydrocele is, sérv is, de lehet daganat is.

2014. ápr. 30. 15:00
 8/25 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo nimcs ket zacskoja hanem goolyoja.bocs feleirtam.neked milyen tuneeteid voltak?o azt mondja h ra van neki nove valami.
2014. ápr. 30. 15:05
 9/25 A kérdező kommentje:
S az a hydrocele az mi?
2014. ápr. 30. 15:06
 10/25 anonim ***** válasza:

A hydrocele az amikor a here és a hereburok közt felszaporodik a víz és ezért fájdalmasan bedagad.

Igazából bármi is a gond csak orvos tud segíteni. Addig menjen, amíg időben van.

Az orvosom azt mondta, hogy ha daganat van akár 1-2 hét is dönthet életről vagy halálról.

Nekem is hasonló tüneteim voltak: a baloldali herém megdagadt és érzékenyebb lett, fájt is. A daganat miatt, mint később megtudtam gyulladásban volt az egész és ezért könnyű félrediagnosztizálni, ha nem vizsgálja meg alaposan az orvos (ultrahang).

2014. ápr. 30. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!