Megvagyok ilyedve. Mi lehet ez?
Lehet, hogy most nem lágyék, hanem heresérve van. Csak jó lenne felkeresni egy dokit, ha nem akar kínlódni még hetekig amíg úgyis kénytelen lesz menni. Arról nem is beszélve, hogy ki tud záródni a bél, és akkor annyi.
Látjátok testvérim ennyi az élet.
Szerintem mutasd meg a kérdésedet, és a válaszokat, csak rászánja magát.
iJed
Ebben csak orvos tud neki minél előbb segíteni!!!
Lehet herecsavarodás is, ami azért szupi, mert ha 3 hetes akkor már tuti elhalt és azért érzi a másikon is mert egy elhalt szerv elrohasztja a mellette levőt is.
Nagyon okos férjed van, gratulálok, sok boldogságot.
Számomra az is érdekes, hogy a férjednek ( a te leírásod alapján) 2 zacskója van:" jobb oldali zacskoja ".
Bár, hogy a kérdésre is válaszoljak, mint hererák túlélő: menjen el orvoshoz sürgősen!! Lehet hydrocele is, sérv is, de lehet daganat is.
A hydrocele az amikor a here és a hereburok közt felszaporodik a víz és ezért fájdalmasan bedagad.
Igazából bármi is a gond csak orvos tud segíteni. Addig menjen, amíg időben van.
Az orvosom azt mondta, hogy ha daganat van akár 1-2 hét is dönthet életről vagy halálról.
Nekem is hasonló tüneteim voltak: a baloldali herém megdagadt és érzékenyebb lett, fájt is. A daganat miatt, mint később megtudtam gyulladásban volt az egész és ezért könnyű félrediagnosztizálni, ha nem vizsgálja meg alaposan az orvos (ultrahang).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!