Kismamik 32. héten valakinek volt már ilyen nagyon megvagyok ilyedve?
Figyelt kérdés
32. hetes kismama vagyok tegnap este óta vérzik az orrom,elkezdett folyni gondlom az előtejem(átlátszó kicsit sűrűbb állagú mint a víz) plussz nagyon halvány rózsaszín szinte fehér és majdnem olyan híg mint a víz folyásom van...2012. dec. 24. 08:22
1/9 anonim válasza:
Orrfolyásom nem volt, az még belefér a terhességbe. Még lehet, hogy a rózsaszín folyás is, de nekem szülés előtt volt ilyen közvetlen. Ha nem görcsölsz, akkor gondolom minden rendben van, de azért a biztonság kedvéért bemennék a kórházba, hogy nézzenek meg! Boldog karácsonyt!
2/9 anonim válasza:
Szia !
Szerintem menj be a kórházba mivel nekem ilyen a szülés előtt volt ! Hát az én fiam 2100 gramm volt nem kell megilyedni !
3/9 anonim válasza:
Orrvérzésem nekem is volt, de nem folyt hanem csak amikor orrot fújtam olyan volt a zsepi. Előtejem már van egy ideje.
Folyásom is van, de nagyobb mennyiség csak amikor reggel kelek, de se színe se szaga.
A rózsaszines fehéres folyásért sztem én bemennék. És mindenképp szolj az orrodról is. Én telefonálnék egyet a dokinak vagy a szülésznőnek mielőtt bemegyek.
4/9 anonim válasza:
Egyértelműen orvos. Bár szerintem nem kell semmi gondra gondolni de mi innen nem fogunk tudni segíteni. Sajnos. :(
5/9 anonim válasza:
Én rózsaszínes folyással mentem be szülni. fél nap múlva meg lett a pici. mindenképp nézesd meg magad!
6/9 anonim válasza:
Nekem is halvany rozsaszines volt a magzatviz mikor elfolyt, valoszinu kinyilt a mehszajad. Irany a korhaz.
7/9 anonim válasza:
Előtej, orrvérzés teljesen normális, de a folyás miatt bemennék biztos ami biztos. Írd majd meg mit mondtak!
8/9 A kérdező kommentje:
folyás teljesen elmúlt szerencsére mindössze reggel hagyott egy kis foltot a fehérneműmön és hirtelen nagyon megilyeszett.....
2012. dec. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!