Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megvagyok ilyedve. Mi lehet ez?

Megvagyok ilyedve. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ferjemet novemberben lagyekservvel mutottek.1honapja ha hideg van a golyoi felhuzodnak az also hasfalahoz s nagyon feszit neki.egy 3hete elkezdett megnoni a jobb oldali zacskoja s mara mar 2x akkora mint a baloldali es be van kemenyedve neki.olyan mintha korbe venne valami.de nagyon kemeny s alol egy kis dudor is erzodik.tegnap mar panaszkodott h mar erzi a bal oldalon is.orvoshoz sehogysem tudom ravenni h menjen el .szerintetek mi lehet ez?nagyon meg vagyok ilyedve .kerlek irjatok
2014. ápr. 30. 14:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
hydrocele: [link]
2014. ápr. 30. 15:15
 12/25 szamo77db ***** válasza:
Nem szabad találgatni, minél előbb forduljatok orvoshoz. Esetleg mehettek másikhoz is, nem ahhoz, aki operálta. Minél sürgősebben!
2014. ápr. 30. 15:19
 13/25 anonim válasza:

Ezt senki sem fogja neked tudni táv-diagnosztizálni.

Lehet találgatni, de csak az biztos, hogy baj van.

Ha a herékkel gáz van, nincs olyan opció, hogy nem megyek orvoshoz. Egy hererák pikk-pakk elviszi az embert.

Ha az én páromról lenne szó, megmondanám neki, hogy felnőtt ember, felelősséggel tartozik a saját életéért, és a közös életünkért is. Nem várhatja tőlem, hogy halálra aggódva nézzem, ahogy neki napról napra rosszabb panaszai vannak, csak mert ő be van szarva az orvostól. Most volt egy műtétje, ki tudja, nem-e annak vannak szövődményei. Ha ezt nem látja be, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett, mert még nem érett meg egy párkapcsolatra. Beültetném a kocsiba/taxiva/buszba, és megmondanám, hogy vagy most megyünk az orvoshoz, vagy én megyek el. Fordított esetben ő is ezt tenné.

2014. ápr. 30. 15:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Még ma cipeld el őt az urológiára, mert jön a hosszú hétvége és csak ügyelet lesz, menj el vele, mert sokat kell várni, mondd meg neki, hogy ez nem játék.
2014. ápr. 30. 15:27
 15/25 A kérdező kommentje:
Akor sztem az a vizserv kivan zarva mert neki kokemeny es mintha alol ki lenne dudorodva.sajnos ahoz h orvoshoz menjen haza kell utazni mertnincs tajkartyaja de akor sem akar menni.o azt mondja h neki biztos rakja van s mar nm erdekli...mikozbe ki se volt vizsgalva...ezt a felfogast...annyira makacs
2014. ápr. 30. 15:58
 16/25 anonim ***** válasza:
A természet szelektál...
2014. ápr. 30. 16:05
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha kőkemény, akkor az daganat...

A hererák által okozott leggyakoribb tünetek az alábbiakban foglalhatók össze:

kicsiny, borsónyi, tömött, rendszerint fájdalmatlan csomó megjelenése a herében

a here megnagyobbodása

a herezacskó kitelítődésének, nehezebbé válásának érzete

tompa fájdalom az alsó hasban vagy a lágyékban

hirtelen folyadékfelhalmozódás a herezacskóban

kényelmetlen, húzó érzés, fájdalom a herezacskóban vagy a herében

2014. ápr. 30. 16:05
 18/25 A kérdező kommentje:
Koszi utolso.o ugy erzi h az egesz jobb oldali golyojat korbeveszi.szoval elegge nagy.hallottam h terhessegi teszt kimutatja ha rakja van.ez vajon igaz?probaljuk ki ?
2014. ápr. 30. 16:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy a hererák időben még jól gyógyítható, de ha késlekedik, akkor sokat fog szenvedni.
2014. ápr. 30. 16:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Kimutatja a Hcgt-t a vizeletben terhességi teszt ez a hererák egyik tumormarkere. És ha markernegatív mint az enyém volt??
2014. ápr. 30. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!