Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyit nőhetek még?

Mennyit nőhetek még?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.Apám 173 centi.

Én jelenleg 165 centi vagyok,de februárban még csak 162 voltam.Mennyit nőhetek még?Lehetek még 185 centi?Ha most két hónap alatt 3 centit nőttem,akkor most valószínűleg még idén elérem apám magasságát,nem?

2014. ápr. 29. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, elvileg lehetséges, de ezt nem tudjuk megmondani, hogy te mennyit fogsz nőni... ez a génjeidtől függ teljes mértékben. Simán lehetsz olyan magas is mint ő, vagy még magasabb is ,de akár alacsonyabb is. Az, hogy 185 cm leszel-e... kiderül még.
2014. ápr. 29. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a röntgen alatt a lábcsontok vége szürkés akkor fogsz még nőni (még porcos, nem csontosodott be).
2014. ápr. 29. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel aput akarod utol érni, gondolom fiú vagy.

A növekedés a serdülés befejeztével áll le. Ha apud 18 körül kezdett borotválkozni, vagy anyud 14 évesen lett nagylány, akkor még akár tizen centit is nőhetsz. ( a későn serdülő fiúk akár 21 éves korukig is nőhetnek)

Jó támpont, hogy hányas alábad, és a nadrágod szárhossza akkora-e mint apukádé. Ha hosszabb annál, akkor túl fogod nőni apudat. A felső testfél ugyanis később nő meg maximumra, mind a lábunk.

2014. ápr. 29. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves vagyok és 165 cm. Én mostanában nem nagyon nöttem sajnos, irigyelem a 2 hónapos 3-cm növésedet :D Amúgy szerintem olyan 175 körül leszel.
2014. ápr. 30. 17:00
 5/7 A kérdező kommentje:
2013 augusztusban is 162 voltam,2014 februárjában is.Most április végén 165 vagyok.Szóval én sem nőttem egy ideig.
2014. ápr. 30. 18:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Az jó lenne.:D
2014. ápr. 30. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
hajrá! Én még gyerek vagyok 11 éves de 142 cm vagyok és nekem elég szégyen hogy fiú létemre a legkisebb osztálytársam 9 cm-vel magasabb nálam..
2014. ápr. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!