Mennyit nőhetek még?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok.Apám 173 centi.
Én jelenleg 165 centi vagyok,de februárban még csak 162 voltam.Mennyit nőhetek még?Lehetek még 185 centi?Ha most két hónap alatt 3 centit nőttem,akkor most valószínűleg még idén elérem apám magasságát,nem?
2014. ápr. 29. 16:10
1/7 anonim válasza:
igen, elvileg lehetséges, de ezt nem tudjuk megmondani, hogy te mennyit fogsz nőni... ez a génjeidtől függ teljes mértékben. Simán lehetsz olyan magas is mint ő, vagy még magasabb is ,de akár alacsonyabb is. Az, hogy 185 cm leszel-e... kiderül még.
2/7 anonim válasza:
Ha a röntgen alatt a lábcsontok vége szürkés akkor fogsz még nőni (még porcos, nem csontosodott be).
3/7 anonim válasza:
Mivel aput akarod utol érni, gondolom fiú vagy.
A növekedés a serdülés befejeztével áll le. Ha apud 18 körül kezdett borotválkozni, vagy anyud 14 évesen lett nagylány, akkor még akár tizen centit is nőhetsz. ( a későn serdülő fiúk akár 21 éves korukig is nőhetnek)
Jó támpont, hogy hányas alábad, és a nadrágod szárhossza akkora-e mint apukádé. Ha hosszabb annál, akkor túl fogod nőni apudat. A felső testfél ugyanis később nő meg maximumra, mind a lábunk.
4/7 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok és 165 cm. Én mostanában nem nagyon nöttem sajnos, irigyelem a 2 hónapos 3-cm növésedet :D Amúgy szerintem olyan 175 körül leszel.
5/7 A kérdező kommentje:
2013 augusztusban is 162 voltam,2014 februárjában is.Most április végén 165 vagyok.Szóval én sem nőttem egy ideig.
2014. ápr. 30. 18:12
6/7 A kérdező kommentje:
Az jó lenne.:D
2014. ápr. 30. 18:13
7/7 anonim válasza:
hajrá! Én még gyerek vagyok 11 éves de 142 cm vagyok és nekem elég szégyen hogy fiú létemre a legkisebb osztálytársam 9 cm-vel magasabb nálam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!